Jump to content
BulForum.com

Dovolni li ste ot video kartite si?

Dovolni li ste ot video kartite si?  

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

ATI :love RULEZZZZZZZZZZZZZZ !

tova e moeto mnenie ...

- Osobenno ako si na Intelski procesor , i markovo duno .....

Az sum Sus Duno na "Intel" :wub: - Mnogo riadka i skupa stoka ...

ama si zaslujava ... :rolleyes: :)

( Mnogo me kefi ... samo na kondenzatorite ne pishe Intel :PPPPPP )

nVidia i AMD sa bili ... i zasega si ostavat "Karti za Shirokia pazar"

-Pravete si izvodi ... :sick

SunSonic: Ако искаш да разпалиш отново вечния спор, то определено това не е мястото! Има си няколко теми... nVIDIA vs ATI; radeon 9000 ili geforce4 440, ili radeon 9200 - тази е за определени видео карти; INTEL ili AMD - това пък е темата за процесори, но тя биде затворена, защото спорът стигна много високо-интелигентно ниво!

Тази тема е за това дали си харесваш или НЕ собствената видео карта, моля ти се да се придържаш към темата! Колкото ти си върл фен на ATI, толкова страстни почитатели има и nVidia, а отделно пък, че едва ли си толкова ревностен клиент на Канадците от Онтарио, колкото съм аз самия, но това можем да си го обсъждаме с лични съобщения.

Моля Ви да не се подвеждате по това изказване на SunSonic и да не взимате отношение по него. Нека да се придържаме към самата тема. Благодаря Ви за разбирането!!!

Колкото по темата - аз определено съм много доволен от картата, която съм си поръчал - ATI Radeon X800 XT Platinium Edition (Build-by-ATI)!!! С нетърпение очаквам доставката й! ;)

С FX5600XT съм. Яко се прекарах с тая карта ама какво да направя. За тия пари толкова. Просто нямах пари за 9600XT или още по-добре FX5900XT.

Животът е гаден, а сега като излезе DOOM 3 е дори още по-зле. С тая карта май ще карам на low (very very low ) details. Life sucks, поне в това отношение.

От новото поколение бих си взел 6800GT, просто защото е с най-добро съотношение производителност цена.

SunSonic, неща от рода на ATi rulez, nVidia rulez са пълни bullshits ама айде...

моята е GF2 MX400 64mb и допреди две седмици си бях доволен от нея. Всички игри си вървяха, някои на ниски резолюций, но от две седмици насам нещо и става. на някви супер смешни игри вкарва невероятен лаг. Например NFS5 - имам чувството че го играя на 4мб карта, каквато ми беше старата. в момента изобщо не съм доволен от картата си и много се замислям за нова

Az ne sum dovolen ot moita karta no tq e na 3godini vse pak normalno e veche da e stara no edno vreme ne beshe taka :) ama mnogo sa malko igrite koito izobshto ne mi trugvat ,koeto spored men za video karta na 3 godini daje si e super

моята е GF2 MX400 64mb и допреди две седмици си бях доволен от нея. Всички игри си вървяха, някои на ниски резолюций, но от две седмици насам нещо и става. на някви супер смешни игри вкарва невероятен лаг. Например NFS5 - имам чувството че го играя на 4мб карта, каквато ми беше старата. в момента изобщо не съм доволен от картата си и много се замислям за нова

Не може така изведнъж да стане нещо особено на игра като НФС 5, която на 400 mhz с карта 8 МБ върви гладко. Проблеми ми прилича на софтуерен. Драйвъри, уиндоус, нещо от тоя род

о аз определено съм доволен от моята. ATI Radeon 9800 PRO 256MB. мисля че няма да ми се наложи да сменям поне 4-5 години. 9700Pro държи и цена и качество вече 2.

Колкото по темата - аз определено съм много доволен от картата, която съм си поръчал - ATI Radeon X800 XT Platinium Edition (Build-by-ATI)!!! С нетърпение очаквам доставката й!  ;)

тц тц. гъзар. и от къде я поръча? да не си я зел от Newegg, че там гледах по 250$ ги раздаваха. аз предпочитам новия GF.

Soltek FX5200 64MB DDR. В момента бачка на 320mHz/520mHz и няма нещо дето да ми лагва (което го играя, разбира се), като изключим Far Cry :)

На мен един път ми изгоря ;) ,оправиха ми я :woot и от тогава не съм имала никви проблеми с предаването!!!! :D :D :D

Аз съм с GeForce2 MX400 с 64MB памет с TV-out и е супер всичко е идеално никога не ми е правила проблеми и квото искам ми го пуск и работи перфектно. :punk :) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...