shogunpala Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Продавам теми по химия за МУ Пловдив (Медицинска Университет), разработени върху материала по химия на доц. Луканов (отговорник за кандидант-студентската кампания към МУ Пловдив) от асистент от катедрата по химия към МУ Пловдив. Темите са печатни, идеално разработени и идеални ксерокопия, подредени удобно в папка. Комплекта включва и сборник със задачи и решения по химия за МУ София и МУ Варна, учебник по неорганична химия за покриване на разликите в материала м/у МУ Пловдив и останалите университети. Благодарение на тези теми имам БАЛ при приема 35.50 от максимум 36.00, една приятелка, която учи по същите теми изкара БАЛ 34.30. Темите са напълно достатъчни за самоподготовка и при ниския БАЛ, с който се влиза в момента ви гарантирам успех. Цена 50лв. П.П. Подарявам и правилника за кандидатстване, за да видите как стоят нещата. Стига да имате желание, ще ви дам и някой друг съвет Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
marusiap Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Аз съм зайнтересована от темите , но имам няколко въпроса: 1. По конспекта от коя година са правени? 2.Напечатани са, нали? 3. И от куде си? Ако желаеш ми пиши на e-maila - marusia_94@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweetyyyyy Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Продавам теми по химия за МУ Пловдив (Медицинска Университет), разработени върху материала по химия на доц. Луканов (отговорник за кандидант-студентската кампания към МУ Пловдив) от асистент от катедрата по химия към МУ Пловдив. Темите са печатни, идеално разработени и идеални ксерокопия, подредени удобно в папка. Комплекта включва и сборник със задачи и решения по химия за МУ София и МУ Варна, учебник по неорганична химия за покриване на разликите в материала м/у МУ Пловдив и останалите университети. Благодарение на тези теми имам БАЛ при приема 35.50 от максимум 36.00, една приятелка, която учи по същите теми изкара БАЛ 34.30. Темите са напълно достатъчни за самоподготовка и при ниския БАЛ, с който се влиза в момента ви гарантирам успех. Цена 50лв. П.П. Подарявам и правилника за кандидатстване, за да видите как стоят нещата. Стига да имате желание, ще ви дам и някой друг с актуално ли е предложението? свържи се с мен на мейл: ivenceto0o0o0o0o0o0@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.