Jump to content
BulForum.com

Продавам теми по химия за МУ Пловдив, Задачи и теми за МУ София и Варн

Recommended Posts

Продавам теми по химия за МУ Пловдив (Медицинска Университет), разработени върху материала по химия на доц. Луканов (отговорник за кандидант-студентската кампания към МУ Пловдив) от асистент от катедрата по химия към МУ Пловдив. Темите са печатни, идеално разработени и идеални ксерокопия, подредени удобно в папка. Комплекта включва и сборник със задачи и решения по химия за МУ София и МУ Варна, учебник по неорганична химия за покриване на разликите в материала м/у МУ Пловдив и останалите университети. Благодарение на тези теми имам БАЛ при приема 35.50 от максимум 36.00, една приятелка, която учи по същите теми изкара БАЛ 34.30.

Темите са напълно достатъчни за самоподготовка и при ниския БАЛ, с който се влиза в момента ви гарантирам успех.

Цена 50лв.

П.П. Подарявам и правилника за кандидатстване, за да видите как стоят нещата. Стига да имате желание, ще ви дам и някой друг съвет :) Успех

• 4 months later...

Аз съм зайнтересована от темите , но имам няколко въпроса:

1. По конспекта от коя година са правени?

2.Напечатани са, нали?

3. И от куде си?

:rolleyes:

Ако желаеш ми пиши на e-maila - marusia_94@abv.bg

• 3 years later...

Продавам теми по химия за МУ Пловдив (Медицинска Университет), разработени върху материала по химия на доц. Луканов (отговорник за кандидант-студентската кампания към МУ Пловдив) от асистент от катедрата по химия към МУ Пловдив. Темите са печатни, идеално разработени и идеални ксерокопия, подредени удобно в папка. Комплекта включва и сборник със задачи и решения по химия за МУ София и МУ Варна, учебник по неорганична химия за покриване на разликите в материала м/у МУ Пловдив и останалите университети. Благодарение на тези теми имам БАЛ при приема 35.50 от максимум 36.00, една приятелка, която учи по същите теми изкара БАЛ 34.30.

Темите са напълно достатъчни за самоподготовка и при ниския БАЛ, с който се влиза в момента ви гарантирам успех.

Цена 50лв.

П.П. Подарявам и правилника за кандидатстване, за да видите как стоят нещата. Стига да имате желание, ще ви дам и някой друг с

актуално ли е предложението? свържи се с мен на мейл:

ivenceto0o0o0o0o0o0@abv.bg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...