Jump to content
BulForum.com

Хакнато PSP + LG Optimus ONE

Recommended Posts

Продава се: PSP 2004

Цвят: Сребърен

Версията на софта е 5.03 и е хакнато с хен+ прометей.

Комплекта включва: PSP, зарядно, калъф (твърд), две карти памет (2Гб + 8Гб), слушалки с микрофон, връзка за ръка, 4 оригинални игри: God of war 1, Metal gear Solid Portable Ops, Silent Hill Origins, THE SIMS 2, 13 DVD диска със записани игри, които трябва само да се копират на картата, всички кутиики, книжки, гаранции, касови бележки и т.н.

Снимките:

612245_fr.jpg 612236_fr.jpg 612238_fr.jpg 612235_fr.jpg 612241_fr.jpg

612242_fr.jpg 612243_fr.jpg 612244_fr.jpg 612249_fr.jpg 612247_fr.jpg 612248_fr.jpg 614581_fr.jpg

Продава се: LG Optimus ONE (само в комплект или след продажбата на ПСП-то)

Цвят: Черен

Версия на андроида: 2.3.3 (V20g)

Комплекта включва: Телефона, зарядно+ USB кабел, 8гб карта (клас 6), всички кутии, книжки, касови бележки и т.н.

Снимки:

614577_fr.jpg 614579_fr.jpg 614578_fr.jpg

614580_fr.jpg 612253_fr.jpg 612252_fr.jpg 612251_fr.jpg

ЦЕНА PSP: 290лв.

ЦЕНА LG : 230лв.

ЦЕНА в комплект: 510лв.

Цените се коментират в скайп или на място!

При покупка и на двете устройства ЦЕНАТА е: 510лв. с подарък оригинална игра: Never Winter Nights 2.

612254_fr.jpg

Забележка: И двете устройства са много обичани, добре поддържани и в идеално състояние, единствената причина за продажбата е, че съм се наточил на по-скъп и мощен телефон.

Надявам се, че темата ми няма да бъде оспамена от тролове, които нямат интерес към никое от устройствата!

За връзка:

Скайп: nikolakov9

Обявата важи за гр. Пловдив, желателно е и купувача да е от Пловдив (или поне да има възможност да дойде). При много голям интерес може и с куриер "отвори преди да платиш".

Ами чак голям интерес няма да има на 290 лева,защото в момента чисто ново PSP в Техномаркет е 199 лева ,ето линк ТЕХНОМАРКЕТ. По-друг модел е,но си е ново PSP.

Оригиналните игри навсякъде вече са по 19 лева. Ето линк God Of War. Така че 290 лева е нереално.

Или пък по-ново от твоето с две игри подарък: Техномаркет

Разяснявам:

Моето ПСП е хакнато, за разлика от тези от магазина (не се знае дали могат да бъдат хакнати в последствие).

Картите памет ~ 80лв.

Слушалките ~ 20лв.

Калъфчето ~ 20лв.

Игрите ~ 50лв.

Общо ~ 170лв.

ПСП- 120лв.

Просто ги продавам комплект, а и цената се коментира за сериозните. ;)

Хакват се спокойно тия боклуци от 200лв но са много орязани, екрана им е ужасен, моно са, дебели са, неудобни са ... както и да е даунгрейдва се фирмуера и се хакват преспокойно но аз имам интерес и към твоето псп но цената ти продължава да е нереална - предлагам ти 100лв замо за псп-то със няква карта памет, примерно 2 или 4гб. Ако не бъркам 'тва 2004 нямаше микрофон нали?

Ти май разбираш от ПСП, колкото аз от космонавтика...

Първото и второто ПСП са ФАТ 1000 (в случай, че ти говори нещо...)

Третото (което е като моето) е брикнато...

Айде да спреш да пишеш ;)

Това псп дето е слима на 100 лв , беше моето , аз го продадох . Продадох го с още един калъф и една оригинална батерия от фат , а ънбрика струва 10-20 лв. или половин час работа ако на някой му се занимава. Естествено бях на зор и не ми се занимаваше . Но все пак нека бъдем реалисти , псп-то ти е запазено , но за тези пари можеш да си вземеш psp Go , което е доста по добър вариант , а хака вече не е проблем , не е както преди , вече няма псп , което да не може да се хакне , повече от 160-170 лв(всичко , не само ПСП-то) не можеш да му вземеш :) Нещата са такива , каквито са!

Здраве да е :)

Не съм на зор и пари не ми трябват спешно.

Знам колко ми е струвало на мен и знам за колко бих се разделил с него.

Предпочитам да си остане мое отколкото да го давам за без пари (от моя гледна точка).

А пък някой ако има интерес нека пише. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...