z-man Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 taka predlagfam v tazi tema da obsajdame razni albumi.seki kakvto stil iska. taka ako temata se povtarq ili prosto e tapa neka bude iztrita az v momenta slusham CREMATORY-REVOLUTION albuma.ako nqkoi go e slsuhal neka spodeli mnenieto si.az li4no msilq 4e e dosta dobar,opredeleno mi dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 идеята не е лоша, но разбира се коментари от сорта на "еди-кой-си албум ме кефи, мноо е як!" просто с нищо няма да се даде информация за музиката. аз от много време слушам дебютния албум на група QWAN. музиката им е вид (не ги разбирам)hip-hop. албумът се казва "bum life". звученето е добро, оригинална мелодия, хубав текст, като цяло стойностен албум на една неизвестна група. препоръчвам го на всеки, който търси нещо оригинално и свежо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Chroma Key albumite Dead Air For Radios i You Go Now ....mnogo psihopatska muzika...nqma prosto stil za tozi tip zvu4ene..moje bi chill-out ma ne to4no ..abe ako iskate da otdite v nqkvo drugo izmerenie..tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Pinned: Музикални препоръки 123» 7 Ако не знаете какво да слушате... Това не е ли същото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Sushtoto e. Ako iskate da komentirate nqkoi otdelen sustav ili izpulnitel kato cqlostno tvorchestvo, napravete nova tema. Ako iskate da preporychate album, pishete v Muzikalni preporyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.