NightWolf Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Не се фучете за шампиони....с тия мистериозни дропвания Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Не се фучете за шампиони....с тия мистериозни дропвания <{POST_SNAPBACK}> Не бе сериозно, Пешо го дропна, ама дори и да бяхте били тая игра, резултата щеше да е 2:1 за нас, дали е 2:0, или 2:1 няма значение, важното, е че ние взимаме 2 от 3.Иначе аз признавам че си по добър и от мене, а и Пешо си го бил, ама като играем по двойки все падате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Не бе сериозно, Пешо го дропна, ама дори и да бяхте били тая игра, резултата щеше да е 2:1 за нас, дали е 2:0, или 2:1 няма значение, важното, е че ние взимаме 2 от 3.Иначе аз признавам че си по добър и от мене, а и Пешо си го бил, ама като играем по двойки все падате. <{POST_SNAPBACK}> Демек заключението е ...... БРАТ ти е много-слаб иначе ако играеш ти с още някой силен колкото мен или утрепко просто ще сте непобедими ....... просто брат ти не мога да го разбера ама прави Скаути , а те са много по слаби по въздух отколкото Корсарите ....... и аз за тва му избих като мухи и като цяло се развива достас бавно Обаче последната игра тоя русх ви изненада а Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Демек заключението е ...... БРАТ ти е много-слаб иначе ако играеш ти с още някой силен колкото мен или утрепко просто ще сте непобедими ....... просто брат ти не мога да го разбера ама прави Скаути , а те са много по слаби по въздух отколкото Корсарите ....... и аз за тва му избих като мухи и като цяло се развива достас бавно Обаче последната игра тоя русх ви изненада а <{POST_SNAPBACK}> Ти недей много говори, щото аз ти казах да праиш корсари, щото аз правех само по земя- хидри и гардияни и нещо трябваше да ми пази гардияните все пак(твойте корсари). Мисля, че е крайно време да си направим една тема за тази игра, защото вчера в еврокомския сървър се появиха още двама, които казаха, че ще влизат редовно, а @Дъната се връща след 1 месец, и @Вас90 може да играе и @Стоун, така че не сме малко.Ако някой модер прочете поста ми да каже какво да правим, защото се е почнало в тая тема, обаче заглавието и не отговаря на повечето постове.Нова ли да правим, в тая ли да пишем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 чатим ли, чатим ли? чат за вас няма ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.