I_am_weasel Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 tuk sum go ka4il by me Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 4, 2003 Share Posted April 4, 2003 tuk sum go ka4il by me Dobre iskam da pitam samo kvo novo v toq pach 6toto namen ni6to novo nemi se viq ako moje6 da mi kaje6 nqma da e lo6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted April 5, 2003 Author Share Posted April 5, 2003 ami kakto pi6e v support-a na blizzard dve sa "novite" nesta(po skoro fixes): 1 - opraven buga kogato zaroven lurker go obstrelvat ot vuzduh toi spira da celi drugite vragove 2 - opraven buga kogato ako ne moje da se postroi extractor sys drone-a tq po4va da se luta nalqvo nadqsno i na men ne mi napravi golqmo vpe4atlenie no 2-3 priqteli mi kazaha 4e ne mogat da igraqt online stoto nqmalo crack oste za 1.10 i az re6ih da gi ogreq Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 ami kakto pi6e v support-a na blizzard dve sa "novite" nesta(po skoro fixes): 1 - opraven buga kogato zaroven lurker go obstrelvat ot vuzduh toi spira da celi drugite vragove 2 - opraven buga kogato ako ne moje da se postroi extractor sys drone-a tq po4va da se luta nalqvo nadqsno i na men ne mi napravi golqmo vpe4atlenie no 2-3 priqteli mi kazaha 4e ne mogat da igraqt online stoto nqmalo crack oste za 1.10 i az re6ih da gi ogreq Mersi za infoto makar 4e Blizzard mojeha o6te dosta bagove da opravat ma karai Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 Pishi na Blizzard kakvi problemi imash i poviarvai mi ste gi opraviat. Tia bugove deto ima patchove za tiah ot kade mislish sa se vzeli? Potrebiteli kato teb i men sa im pisali........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 8, 2003 Share Posted April 8, 2003 Pishi na Blizzard kakvi problemi imash i poviarvai mi ste gi opraviat. Tia bugove deto ima patchove za tiah ot kade mislish sa se vzeli? Potrebiteli kato teb i men sa im pisali........... Mi dobre tva e ideq se nemi se zanimava kato po4na pak da igra na StarCraft togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ох помогнете ... от одеве с dunata се мъчим да пуснем battle net и не става . Ето какво направих аз : инсталирах играта , пуснах пачовете до версия 1.10 , пуснах Headoff launcher то ме вкарва в играта , давам му battle net ... започва да зарежда /connecting/ и после се прецаква ... защо ? добавка : Нямам ъкаунт в headoff , нужен ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мда. Инсталиране играта, пачовете, краковете и всичко е ОК. Влизам в МултиПлеър-а, и тръгвам да избирам сървър, обаче там ми изписва това - "Unible to initialize network provider". Някой да знае как се оправя. П.П. Преди 20 мин я играх тази игра,но изведнъж започна да ми изписва това ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Не търсете грешката в себе си ...сигорно шибаният им сървар пак се е сринал...Иначе вие е нужен акаоун , който се прави на сйата Съветвам ви да играете в нешия си сървар и да си джъткаме само наши хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Не търсете грешката в себе си ...сигорно шибаният им сървар пак се е сринал...Иначе вие е нужен акаоун , който се прави на сйата Съветвам ви да играете в нешия си сървар и да си джъткаме само наши хора <{POST_SNAPBACK}> Нашия сървър е play.evrocom.net, нали ? Защото ако е така на мен пак ми изписва същото. На абсолютно всеки сървър ми пише това и не мога да влезна никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Не играйте в тоя хедуф, тапотия е.Дори и да тръгне ще бъгясва по време н а игра.АЗ съм на най-ниската тарифа на Евроком и като си джагам в плей.евроком.нет ми върви перфектно.Идвайте по често там за да станем повечко хора.Днеска в 7 вечерта някъде ще играем аз (с ник utepko_), bate_pesho(the_hot_guy), stone(MoPkoB) с/у още трима пича, ако искате @Дюната и @ВАс 90 влезте да напраим 4в4. Нашия сървър е play.evrocom.net, нали ? Защото ако е така на мен пак ми изписва същото. На абсолютно всеки сървър ми пише това и не мога да влезна никъде. <{POST_SNAPBACK}> @Дюната сигурно не правиш нещо както трябва, защото сървъра си работи идеално.Сега ще обвсня как става.В б-нет едитора даваш на Стар Крафт и след тва даваш на горния бутон АДД и пишеш в двете полета (за сървър и за име на сървъра) play.evrocom.net .След това apply и след тва пак влизаш в б-нет едитора за да видиш дали ти го е аднало.Ако да в играта вече на батъл нет тряа да имаш освен Европа и УС , play.evrocom.net влизаш там(вече от играта разбира се) и там имаш бутон за нов акаунт, праиш си и си готов да джагаме.Пиши на ПМ ако имаш некви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Не играйте в тоя хедуф, тапотия е.Дори и да тръгне ще бъгясва по време н а игра.АЗ съм на най-ниската тарифа на Евроком и като си джагам в плей.евроком.нет ми върви перфектно.Идвайте по често там за да станем повечко хора.Днеска в 7 вечерта някъде ще играем аз (с ник utepko_), bate_pesho(the_hot_guy), stone(MoPkoB) с/у още трима пича, ако искате @Дюната и @ВАс 90 влезте да напраим 4в4. @Дюната сигурно не правиш нещо както трябва, защото сървъра си работи идеално.Сега ще обвсня как става.В б-нет едитора даваш на Стар Крафт и след тва даваш на горния бутон АДД и пишеш в двете полета (за сървър и за име на сървъра) play.evrocom.net .След това apply и след тва пак влизаш в б-нет едитора за да видиш дали ти го е аднало.Ако да в играта вече на батъл нет тряа да имаш освен Европа и УС , play.evrocom.net влизаш там(вече от играта разбира се) и там имаш бутон за нов акаунт, праиш си и си готов да джагаме.Пиши на ПМ ако имаш некви проблеми. <{POST_SNAPBACK}> 1. Чете се ДЪната ... 2. Това всичко си го имам. Направил съм го и дори го имам в сървърите. Обаче явно грешката е при мен, защото не иска да влезе , а винаги изписва онова "Unible to initialize network provider". И никога не влиза. А вчера я играх тази игра в headoff сървъра, а и нямам ъкаунт в сайта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Не търсете грешката в себе си ...сигорно шибаният им сървар пак се е сринал...Иначе вие е нужен акаоун , който се прави на сйата Съветвам ви да играете в нешия си сървар и да си джъткаме само наши хора <{POST_SNAPBACK}> Да ... прав се оказа . Сега си работи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 тази вечер в 7 ще се играе 2в2 3в3 5в100000000000 зависи колко ще се съберем...Аз (Lyzerg) K_pax (Lucifer) вероятно Leper (Yvesmeister) и по горе изброените момчета ще сме в сървара , няма да е зле и ако вие да дойдете...може да направим някъв бункер...абе меле да става дЪната - файр уалл ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Leper (Yvesmeister)<{POST_SNAPBACK}> Нали щял да ходи на море ? Ако се съберете 3-ма ще стане супер яко меле ........ ние сме се събрали 3-ма , така че ..... бтв аз съм the_hot_guy Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 дЪната - файр уалл ? <{POST_SNAPBACK}> Не е от файър уала, щото аз имам(на уиндоуса, не на антивирусната) и не ми праи проблеми). Нали щял да ходи на море ? Ако се съберете 3-ма ще стане супер яко меле ........ ние сме се събрали 3-ма , така че ..... бтв аз съм the_hot_guy <{POST_SNAPBACK}> Писал съм по горе че си the_hoy_guy, споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 дЪната - файр уалл ? <{POST_SNAPBACK}> Не е от файър уала, щото аз имам(на уиндоуса, не на антивирусната) и не ми праи проблеми). А аз нямам Ама го оправих. Преинсталирах си играта, и после я инсталирах отново и стана. Довечера може и аз (Shark_9) , както и vas90 (Megabyte) да играем с вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 А аз нямам Ама го оправих. Преинсталирах си играта, и после я инсталирах отново и стана. Довечера може и аз (Shark_9) , както и vas90 (Megabyte) да играем с вас. <{POST_SNAPBACK}> Аре идвайте ..... очакваме ве ... дори в момента сме в играта .... бтв ДУНАТ пускай си ИЦЯ ве аре идвайте да направим едно 2вс2 аз и утрепко с/у вас двамата а Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Аре идвайте ..... очакваме ве ... дори в момента сме в играта .... бтв ДУНАТ пускай си ИЦЯ ве аре идвайте да направим едно 2вс2 аз и утрепко с/у вас двамата а <{POST_SNAPBACK}> Офтопик: Навитак съм, само че по късно, бтв @Дъната, прати ми ICQ номера си на ПМ(а и на @ВАС-90 ако знаеш) за да се разбираме за напред като играим.Ако някой игра Стар Крафт да пише!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Може някой път да спретнем 2в2в2 аз и K_pax сме другата двойка Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ами сега съм в сървъра, ама нещо не мога да намеря никого . P.S. Защо трябва да пишем в тази тема за батъл нет ? Не трябва ли да има отделна тема, специална за батълнет-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ами сега съм в сървъра, ама нещо не мога да намеря никого . P.S. Защо трябва да пишем в тази тема за батъл нет ? Не трябва ли да има отделна тема, специална за батълнет-а ? <{POST_SNAPBACK}> Ами друга тема ми хмммм .... май няма ... ама тая тема е за Броод , така че няма значение ..... иначе виж ако ние играем в момента никой няма да видиш в ...... цхат стаята ..... иначе аре дай някъв начин да си свържем .... аре качи си и си оправи ICQ-то .... сички дет джъткаме Броод имаме ICQ и са уговаряме за секунди и така ще е най-лесно ... аре бтв аз вече съм те адднал в листата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ами друга тема ми хмммм .... май няма ... ама тая тема е за Броод , така че няма значение ..... иначе виж ако ние играем в момента никой няма да видиш в ...... цхат стаята ..... иначе аре дай някъв начин да си свържем .... аре качи си и си оправи ICQ-то .... сички дет джъткаме Броод имаме ICQ и са уговаряме за секунди и така ще е най-лесно ... аре бтв аз вече съм те адднал в листата си <{POST_SNAPBACK}> Скайп имаш ли ? Ама то сега няма смисъл, защото утре заминавам в Мадрид за 1 месец ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Такам днес отново имаше хорца в бродата субрахме се около 10-тина човека по едно време , но все още имаше хора , които незнаеха от къде и нямаха нито патцх , нито крак за версия 1.10 , затова съм качил и двете на този саит http://play.evrocom.net/dl/incoming/the%20...y/BROOD%201.10/ айде ......... слагайте версия 1.10 и идвайте на бойното поле .... по двойки за сега ние с утрепко сме шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Такам днес отново имаше хорца в бродата субрахме се около 10-тина човека по едно време , но все още имаше хора , които незнаеха от къде и нямаха нито патцх , нито крак за версия 1.10 , затова съм качил и двете на този саит http://play.evrocom.net/dl/incoming/the%20...y/BROOD%201.10/ айде ......... слагайте версия 1.10 и идвайте на бойното поле .... по двойки за сега ние с утрепко сме шампиони <{POST_SNAPBACK}> Добре че го качи, щото стартера на темата, го е качвал на вече закрития уарез, иначе неска интересните игри бяха 3, 2в2,от които 2 аз и Пешо взехме 1 паднахме,разбира се, засега няма човек в тоя сървър дето да ние бил...ай, чекаме, може и 3в3 , а може и 4в4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.