finch88 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Продаден!!! Телефона е неразопакован. С 2 sim карти - китайски. Подарък ми е и не ми трябва, за това го давам на безценица - 95 лв. Комплекта включва зарядно, слушалки, USB кабел и резрвна батерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Телефона е неразопакован. С 2 sim карти - китайски. Подарък ми е и не ми трябва, за това го давам на безценица - 95 лв. Снимка няма ли да сложиш да видим какъв е моделът, понеже повечето от китайските телефони 3.2" с тъч скрийн, Java, Wi-Fi, TV и всичко останало толкова си струват - ~$50-60, а същите без Wi-Fi има дори и по $40. Напълно възможно е твоят да е някакъв по-скъп модел, затова е добре да да се види. За да не съм голословен: - $40 без Wifi -> - $50 с Wifi -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
finch88 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Прав си колега, сега се поразрових за цени. Все пак под 95 лв не бих го дал а бих си го използвал wi-fi няма или поне не пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Идеята беше само да напишеш точния модел какъв е, защото всичкото останало вече си го написал в самата обява. Както и да е, ще изтрия моя пост по-горе, но ще трябва да изтрия и онова "на половин цена" в заглавието, както и "безценицата" в първия пост.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finch88 Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Продадено е телефончето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.