chobanov Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Гривната е реплика на оригинала, но е със същата функционалност и качество! Дължина 20 см. В малкото магазини където съм виждал да продават камъни и чармове, репликите са между 15 и 25 лв, също внос от турция. Закопчалката също подлежи на смяна. Pandora bracelet Цена - 55 50 45 лв За контакти: 0888 96 77 47 Никола От Пловдив съм, за останалите градове и села - Еконт с наложен платеж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Тоест по магазините са по 20, но ти ни я предлагаш за 55!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chobanov Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 ако ми кажеш точно в кой магазин е 20 лв ще съм ти благодарен! ще проверя и ако трябва ще я махна от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chobanov Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 Мисля че трябва да обясня по-добре, защото явно колегата не ме е разбрал или пък аз не го написах както трябва: Гривната пандора е основата. На нея се нанизват споменатите от мен в първия пост "камъни" и "чармове", които са най различни! Така можеш да си направиш уникат. На пазара се предлагат както гривни реплика, така и "чармове" реплика. Аз продавам ГРИВНА - реплика (55 лв), а в първия пост ориентировъчно дадох цена на "камъните" и "чармовете" (15-25 лв) които се добавят, за сведение! Извинявам се много, ако не съм се изразил правилно! Лека вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonsm Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Грамаж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lue Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Сигурен ли си че е точно 20 санта , това са доста малко , няма да ми стане на ръката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chobanov Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Дължината е точно 20 см. Носих я известно време, с един пръст хлабина между китката и гривната, и не ми е пречила. За съжаление не знам точно колко грама е, но оплетката е доста масивна и качествена, точно като на снимката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lue Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 А ще можеш ли да ми покажеш снимка на твоята гривна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lue Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Иначе проверих грамажа - 6,5 грама е Link to comment Share on other sites More sharing options...
chobanov Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Нова цена - 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chobanov Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Нова цена - 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.