Jump to content
BulForum.com

HITACHI лаптоп за колекция - работещ в перфектно състояние

Recommended Posts

Здравейте ! Поради кризата на пазара за твърди дискове и причината наводнените фабрики на най-крупният световен доставчик на електромотори за тях Nidec Motor Corp. и собствената ми моментна криза с 2.5" SATA за няколко машини се поразрових миналата седмица из архива си и попаднах на няколко антики от зората на преносимата компютърна техника ,като единият падна и на крака ми и замина безславно във вечните силициеви полета ,а другите с интерес си спомних как бях домъкнал преди поне 6-7 години за колекция наравно с родните производства ,но уви .....

След този увод Ви предлагам нещо ,което ми стана жал да изхвърля или разглобя за да разгледам как е направено преди 15-16 години -

http://it.wikipedia.org/wiki/File:1996-HITACHI_FLORA_NM1_PC-5NM01-475LA.jpg

HITACHI PCX-5NM01 с грандиозни параметри Intel P1 100MHz / 16MB RAM /500MB HDD ................... работещ с инсталиран WINDOWS 98 и CD-ROM на който пуснах аудио диск с перфектно звучене от вградените стерео високоговорители !

Наличен е LAN порт и при включване интернета е наличен !

Налични PCMCIA слотове за различни приложения !

Цветен CTN дисплей с 65000 цвята !

Вградено захранване и кабел за ел.мрежата в комплекта !

Качествена изработка и атрактивен дизайн !

Реални снимки - http://cmdj7.snimka.bg/business/hitachi-notebook.648564.26155471

Нека цената е 25.00 лева !

Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ ще е при Вас с опции за преглед /тест и добре опакован !

За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg !

Само до неделя вечерта 20:00 часа срещу още 5.00 лева получавате още един работещ лаптоп с малко по-добри параметри ,но неработещи няколко клавиша и CD-ROM ( не се отваря ) - TOSHIBA Tecra 500CDT с 1.3 GB HDD - тоест обща цена 30.00 лева

:excl: Снимки на втората машина има в линка със снимки на основната предлагана :excl:

:beer:

Затварям темата, махам 20-те процента на bat6oko, дето си ги мъкне от не знам кога си и ако случайно двамата се разминете нещо - Любо да ми пусне ЛС да отворя темата отново.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...