Midex Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ползвал съм ги точно по 2 пъти, за да се избръсна, на двуседмична брада. Продавам ги, тъй като малко по малко вече станаха 5 машинки вкъщи и не смятам да си правя колекция. Кабелната я продавам, защото е най-обикновена, а другите кабелни, които имам са от доста по-висок клас ; безкабелната я продавам, защото нямам навика да я зареждам - беше взета преди време с идеята да я разнасям (често пътувам), но така и не свикнах да се грижа периодически за зареждането. Вероятно батерията на тази последната в момента дори е разредена, защото стои неизползвана от много месеци и като я включих за проба започна едвам-едвам. След малко ще я сложа да се зарежда и ще добавя изречение допълнително за състоянието на батерията, а ако случайно батерията й си е заминала - ще я дам като бонус към другата машинка. Когато ги купувах имам някакви смътни спомени, че всяка беше около 15-20 лв., но понеже само ми пречат, слагам цена от 5 лв. на машинка или 8 лв. за двете. Слагам една снимка на кутиите, ако е необходимо после ще щракна и самите машинки. Мисля, че ще успея да намеря всички приставки (безкабелната вървеше само с 1), ножичката и останалото на снимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ако не са ме изпреварили, заплювам си wireless-модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiire@abv.bg Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Вземам ги. Ще се уточним на ЛС. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Ако не са ме изпреварили, заплювам си wireless-модела Съжалявам, както ти казах по телефона (в 17.11ч.) - той първо ми писа на ЛС и след това е писал в темата. ще ги взема .......спорна работа .....Кирил Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Няма проблем. Със здраве и кеф да ги ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 То дори малко след това ми се обади по телефона и друг съфорумец - силно мой човек, той пък имаше интерес към кабелната, но и на него му отказах. Жалко, че нямам още 5-6 машинки, дето не ползвам, че да ги раздам на всеки дето иска... Затварям темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.