Jump to content
BulForum.com

Продавам 2 машинки за подстригване

Recommended Posts

Ползвал съм ги точно по 2 пъти, за да се избръсна, на двуседмична брада. Продавам ги, тъй като малко по малко вече станаха 5 машинки вкъщи и не смятам да си правя колекция. Кабелната я продавам, защото е най-обикновена, а другите кабелни, които имам са от доста по-висок клас ; безкабелната я продавам, защото нямам навика да я зареждам - беше взета преди време с идеята да я разнасям (често пътувам), но така и не свикнах да се грижа периодически за зареждането. Вероятно батерията на тази последната в момента дори е разредена, защото стои неизползвана от много месеци и като я включих за проба започна едвам-едвам. След малко ще я сложа да се зарежда и ще добавя изречение допълнително за състоянието на батерията, а ако случайно батерията й си е заминала - ще я дам като бонус към другата машинка.

Когато ги купувах имам някакви смътни спомени, че всяка беше около 15-20 лв., но понеже само ми пречат, слагам цена от 5 лв. на машинка или 8 лв. за двете. Слагам една снимка на кутиите, ако е необходимо после ще щракна и самите машинки. Мисля, че ще успея да намеря всички приставки (безкабелната вървеше само с 1), ножичката и останалото на снимката.

7d83ad997ad25ccd.JPG

Ако не са ме изпреварили, заплювам си wireless-модела :)

Съжалявам, както ти казах по телефона (в 17.11ч.) - той първо ми писа на ЛС и след това е писал в темата. :(

ще ги взема .......спорна работа .....Кирил

То дори малко след това ми се обади по телефона и друг съфорумец - силно мой човек, той пък имаше интерес към кабелната, но и на него му отказах. Жалко, че нямам още 5-6 машинки, дето не ползвам, че да ги раздам на всеки дето иска...;)

Затварям темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...