DAGOTA Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Какво мислите за момичитата ПЪНКАРКИ,които ходят с широки панталони,с шапки и обичат необичайни неща като екстремни спортове.Имат чуство за хумор не са много отворени и са малко ЛУДИ по природа??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Сани лоши неща, сори сестра ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Vseki e svoboden da pravi sas sebe si kakvoto nameri za dobre. Az lichno imam neshto protiv samo ciganite Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 Сани лоши неща, сори сестра ми... Не схванах. Обясни повече !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Момичетата с широки панталони и шапки,които всеки ден вицдаш да щъкат по улиците не са пънкарки ама айде.Явно не са ти много ясни нещата.Иначе пънкарките са си супер нормални хора,нищо против.Много тъпа тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Много са готини, само да не са с къса коса Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Svobodna strana razni nravi Koito ne mu iznasiat da se iznasia ) момичитата ne se pishe tochno taka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Момичетата с широки панталони и шапки,които всеки ден вицдаш да щъкат по улиците не са пънкарки ама айде.Явно не са ти много ясни нещата.Иначе пънкарките са си супер нормални хора,нищо против.Много тъпа тема <{POST_SNAPBACK}> абсолютно съм съгласен с теб само дето не са нормални ... хи-хи .. няма нормални пънкари. тез с широките гащи не са пънкарки .... мигар да си мислят, че слушат пънк ... пънка не е само музика, облекло ... той е поведение и идеология. 'cause i still believe in ... punks & skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 ... само хубави неща си мисля ...без значение гащите и чувството за хумор Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 Ми мноо ясно. Лично аз съм ПЪНКАРКА и не ходя по улиците Не пуша и не се боцкам.Много рядко човек може да ме види пияна!!! Аз съм пънкар не от вън,а от вътре За грешката момичитата ne se pishe tochno taka ! е защото нямам кирелица и хич не ми е лесно да пиша!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 @DAGOTA любима група ?!? и да ти видим душата :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 по принцип не ми харесват но дори едно момиче да се облича така тва не му пречи да е хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 И мен ма кефат Супер земни са Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Че не могат да пишат правилно. Иначе са си наред... Какво мислите за момичитата ПЪНКАРКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 @DAGOTA любима група ?!? и да ти видим душата :> <{POST_SNAPBACK}> да и на мен ми стана любопитно за групата .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 Еее !!! Никой не ми влиза в положението. Тогава някой да ми каже как мога да си опрая тъпата кирелица !?! Па може да пропиша правилно !!!кой знай!На този свят може би стават чудеса!!! ХА-ХА-ХА-ХА-ХАХ-АХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Еее !!! Никой не ми влиза в положението. Тогава някой да ми каже как мога да си опрая тъпата кирелица !?! Па може да пропиша правилно !!!кой знай!На този свят може би стават чудеса!!! ХА-ХА-ХА-ХА-ХАХ-АХ <{POST_SNAPBACK}> ами ако си пънкарка и слушаш правилните групи ще ти помогнем .. ама иначе не .. и си махни шапката :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Готово. Оправихме работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Аз лично предпочитам момичетата с широки крачоли, черни тениски, кожени гривни и такива други чудесии. Не ми харесват наконтени мадами, зализани, с лъскави дрешки. Но колкото и да си говорим за дрехи, по-важно е да си готин отвътре (красиви черва, добре изглеждащ бял дроб и т.н). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 LINKIN PARK И други ми харесват,но тази група за мен е най-яката Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Като каза пънк, мислех, че имаш предвид Пънк... /me disappointed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 харесвам пънкарки .. обаче излиза, че мойта мацка е по-голяма пънкарка от теб ... бaтко Kreideiky аз се отказвам .. това име Лимки в Парка (лимки=джамини) ми бърка в гъза .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 Zerghathul рядко срещано явление Благодаря ти. момичетата с широки крачоли, черни тениски, кожени гривни и такива други чудесии. Точно за т'ва говорех Тук си супер прав!!!И аз не харесвам мадами, зализани, с лъскави дрешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 @oib...ъ...и аз имах едни такива подозрения Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 А RAMSTEIN,HIM и те ли ти бъркат в газа??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.