kadaffi Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 поради невъзможност да го използувам до 30 януари ( достатъчно е да го занесете до тази дата ) - го продавам. цена: 49 лв. Красива усмивка! Металокерамична коронка или протеза с до 57% отстъпка от www.diamondent.net Валиден до 30 Януари 2012 Лабораторията е регистрирана през 2001 г. и е една от първите лицензирани лаборатории в гр. Пловдив. „Даймънт дент" разполага с високотехнологично оборудване и качествени материали. Всяка поръчка се изпълнява с изключителна прецизност и с необходимия професионализъм. Представителите на лабораторията са спечелили и редица сертификати в различни сфери на зъботехниката. спестявате между 50 и 100 лв. от реалната стойност на този продукт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Този ваучер от някой сайт за колективно пазаруване ли е купен? Намерих сайта и извинявай много , но себестойността му там е 39 лв , а не 49 ... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Този ваучер от някой сайт за колективно пазаруване ли е купен? Намерих сайта и извинявай много , но себестойността му там е 39 лв , а не 49 ... !!! супер ! купи си го от там ( ако можеш „ разбира се ) . да разбирам ли, че ми предлагаш 40 лв.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Смятах да закупя ваучера , но след подобно отношение... "себестойността му е посочена върху него, а аз за колко ще го предлагам си е мой проблем - в крайна сметка това е продукт, който не е наличен на пазара. себестойността се определя от много фактори към днешна дата . иначе успех с лежанката, но наблягай и върху мисловната дейност, преди да ми спамиш темата.няма нужда да ни шашкаш колко велико откритие си направила, намирайки ваучера в грабо-то. " Дано модераторите се погрижат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Смятах да закупя ваучера , но след подобно отношение... "себестойността му е посочена върху него, а аз за колко ще го предлагам си е мой проблем - в крайна сметка това е продукт, който не е наличен на пазара. себестойността се определя от много фактори към днешна дата . иначе успех с лежанката, но наблягай и върху мисловната дейност, преди да ми спамиш темата.няма нужда да ни шашкаш колко велико откритие си направила, намирайки ваучера в грабо-то. " Дано модераторите се погрижат... за кое да се погрижат, че не мога да те разбера? посочи едно нещо , в което да съм във формално нарушение на правилата. в крайна сметка имам право да си определя цената , както аз пожелая ,стига да не е в " драстична" разлика с пазарната цена. може някой пък да желае да си направи коронка и да е приготвил 100 - 150 лв , а аз му предлагам за 49 лв. в крайна сметка това е неналичен на пазара продукт и никой не може да си го набави на цена от 39 или 49 лв. Ваучерът не отразява реалната пазарна стойност на продукта. да , може би, има морален аспект, но който е решил да си прави коронка - спестява достатъчно, дори и на цена от 49 лв !!! не виждам как биха ти помогнали модераторите освен да ти купят ГИНКО БИЛОБА . ти си в нарушение, при положение, че ми спамиш темата без интерес и се правиш на Христофор Колумб - Откривателя. а това, че си имала интерес е само оправдание за поредния ТИ спам . като ти продадох лежанката беше много доволна и не мрънкаше... нова цена: 44 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Ей , тарикат, всеки може да купува ваучери и като изчака да им изтекат сроковете... да ги продава по-скъпо... Твоето си е точно с цел печалба!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Ей , тарикат, всеки може да купува ваучери и като изчака да им изтекат сроковете... да ги продава по-скъпо... Твоето си е точно с цел печалба!! с цел печалба ли? я ми погледни другите теми за ваучерите дето съм продал и попитай момчетата дето ги купиха за колко пари ги взеха и сама прецени дали съм на печалба, на нула, или НА МИНУС ! а и кое ми гарантира на мен, че някой ще ми купи ваучерите една седмица преди да изтекат и то на ПЕЧАЛБА ! аз трябва да съм бил победител от РИСК ПЕЧЕЛИ, РИСК ГУБИ , за да се наема на това. пак ти повтарям, разрови се из другите ми теми за ваучерите и попитай тия дето ги взеха за кви пари ги взеха. ДВА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН - егати печалбата, а !? а това какво съм ти писал на ЛС си е мой проблем - няма нужда да го постваш в темата - нито съм те напсувал, нито съм те обидил на расова основа всеки му според ЗАСЛУЖЕНОТО. спри да ме провокираш, щото след малко ще нахлуе MIDEX да разчиства. представи си следната ситуация - приготвила си спешно , да кажем, минимума от 80 лв за коронка. появява се някой обаче, който ти предлага да ти продаде ваучер за 60 лв ( макар и да е струвал някога 40 ) , а и ти не можеш да си набавиш такъв в момента. какво правиш? няма ли да спестиш 20 лв? аз лично бих? а в моя случай спестяваш минимум 31 ???!!!??? освен това аз не произвеждам ваучери, нито съм закупил в промишлени количества с цел да припечелвам стабилно от тях. пак те препращам към другите ми теми - сама провери. бях накупил преди НГ стабилно различни ваучери, кои за мен, кои за подаръци, но повечето по една или друга причина не можах да използувам, както и този - ЗАСЕГА. чудя се защо винаги ще се намери някой глупак, тарикат или велик откривател, който да ти развали темата, мислейки си, че е написал нещо ВЕЛИКО, с което ще промени хода на историята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 ...след малко ще нахлуе MIDEX да разчиства... В момента Midex си има доста по-сериозни проблеми и казуси за решаване във форума от 10-те лева разлика за ваучера, затова предлагам да спрете с обсъждането в темата и да продължите в темата за коментиране проблемите в раздела. Мнението ми за вашия случай е, че нарушение на правилата няма (едната страна има интерес за покупка и се опитва да бутне цената ; другата страна продава на леко завишена цена продукт, който обаче вече не е наличен на пазара), но пък проблемът засяга моралната страна, от което някои се дразнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 цена: 39 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 цена: 39 лв. нова ХИТ цена: 29 лв ! ( МЕТАЛОКЕРАМИКА само за 29 лв. ???!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 нова ХИТ цена: 29 лв ! ( МЕТАЛОКЕРАМИКА само за 29 лв. ???!!! ) нова цена: 24 лв. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 нова цена: 24 лв. !!! нова цена: 19 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 нова цена: 19 лв. УНИКАЛНА ЦЕНА: 15 лева. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 УНИКАЛНА ЦЕНА: 15 лева. ! последна цена: 9 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 последна цена: 9 лв. ПРОДАДЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.