Midex Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Ако имате добри контакти, SCI е прекрасна възможност, но ако чак сега чувате за SCI значи ги нямате Без контактите сте обречени да печелите жълти стотинки и да станете поредното малко звено в мрежата на някой който наистина печели. Склонен съм да се съглася изцяло с теб, защото имам поглед върху МЛМ-а на други подобни фирми - на сбирките обикновено се представят много психологически похвати, чрез които да се въздейства върху потенциалния купувач или поредната бъдеща тухличка за основата на пирамидата. А нямаш ли си връзките и познатите - хора с достатъчно финансови възможности, които да те поддържат на някакво ниво...направо се отписвай... Предишната му тема не беше оформена правилно и беше пълна със загадки. Тази е малко по-добре, а и междувременно стана ясно какво всъщност трябва да се работи, така че не виждам причина за затварянето й, тъй като аз, ти и някой друг сигурно няма да се захванат с такъв род дейност, но някой може да реши, че притежава кръг от познати, чрез които да се опита да направи нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Колеги остана ми време, поправих си правописните грешки, които бях допуснал в бързината. Сега вече може да поговорим по темата, освен ако не започнете да ми проверявате и запетайките Похвално! Много малко са хората които осъзнават грешките си и не се дразнят когато им го покажат. Пожелавам Ви успех в начинанието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 SCI е една прекрасна възможност! НО.. Ако имате добри контакти, SCI е прекрасна възможност, но ако чак сега чувате за SCI значи ги нямате Без контактите сте обречени да печелите жълти стотинки и да станете поредното малко звено в мрежата на някой който наистина печели. Семинарите на SCI като истински семинари на уважаващ себе си MLM са поредната доза промиване на мозъци, където ще ви научат да казвате "нищо" с много умни думички Доста мои приятели се занимават, доста се отказаха, доста се кефят когато спечелят 1 лв за ден... Бтв, за автора на темата - ако аз съм шефче в SCI, вендага бих те отстранил с доживотен БАН Да приравняваш SCI, който е толкова напредничав, с REFERRAL системите ала "Печелете пари от интернет!", "Само за 10 минути на ден!" е просто безумно. А с тази тема в този форум правиш точно това. Ако си закъсал откъм личните си контакти, та търсиш във форум не мисля, че ще направиш голяма печеливша мрежа. Иначе евала за ентусиазма и т.н. Всичко написано е лично мнение, не ангажирам никой с него. Желая успех на всички с желание и ентусиазъм да вадят пари от SCI! Колега, нека малко да поразясня относно: "Ако имате добри контакти, SCI е прекрасна възможност, но ако чак сега чувате за SCI значи ги нямате " - Чак сега да знаете е момента на утвърждаването на компанията, тя е във фаза в която се гради една стабилна основа. Тоест в близките няколко месеца - години ще започне експоненциалния растеж, бума на развитие. Тоест ще го кажа в цифри в момента има 4000 потребителя и бизнес партньора заедно. По план идеята е в близките 4-5 години да са 100 000 , ето как виждате, че нещата не стават за 10 минутки на ден Всеки трябва да плати съответната цена! В случая цената е времето! Ако не сте готови да я платите ще се провалите. Относно : "Доста мои приятели се занимават, доста се отказаха, доста се кефят когато спечелят 1 лв за ден... " Със този абзац мога само да кажа, че тези които се отказаха не са готови да платят цената, те имат приятели, защото всеки има, просто са подценили възможността. Когато са предложили идеята на първите си 2 -5 човека , те са им казали "Луд ли си бягай от тука ти беше толкова кадърен и свестен сега тука ме занимаваш с глупости". И този човек са му смачкали ентусиазъм, мечти, надежди, те са го пратили със един хубав ритник на нивото на което си е бил. Да обаче ако той наистина вижда една възможност да успее трябва да се абстрахира и да продължи. Не говоря само за Мултилевел маркетинга, Говоря като цяло. Ако човек види смисъл в нещо , каквото и да било и иска толкова силно да се сбъдне той се бори за него, колкото и пречки да има по пътя си ще намери начин да го постигне. Дали ще тегли заем да купи кола, къща; Дали ще си отвори кебапчийница; дали ще ухажва едно момиче в испания или всяка седмица пътува до там за да я види...... Просто такива хора заслужават да успеят , защото полагат усилия за да постигнат мечта, желание..... Те са готови да вземат нещата в свои раце и са убедени, че ще успеят. И накрая приятелите ми не са свършили колега аз те първа започвам да им разказвам за идеята , ето защо аз ще си изтрия номера от обявата и ще продължа да пиша на хора които са заинтересовани, Не е важна личната облага, Тук играта е колективна. Както във футбола ,волейбола ......... за да победи даден отбор трябва да има силен лидер в посочените случай това са капитаните. За да победиш в SCI Трябва да си готов да се учиш как да успееш. Похвално! Много малко са хората които осъзнават грешките си и не се дразнят когато им го покажат. Пожелавам Ви успех в начинанието! Благодаря за подкрепата г-н Пампоров, и се извинявам ако съм бил малко груб Успех и на вас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Нямам нито един познат, който да има някви що-горе добри контакти, който да не е чувал за SCI, като част от тях се занимават, част от тях - не. Ти на колко семинара си ходил? Начина, по който се изказваш е типичния за MLM-aджийте, всичките си приличат по начина на изказване. Характерна черта за всички, занимаващи се с Мрежови маркетинг е че използват 6 изречения в 2 абзаца, за да кажат нещо, което се казва с 2 думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Нямам нито един познат, който да има някви що-горе добри контакти, който да не е чувал за SCI, като част от тях се занимават, част от тях - не. Ти на колко семинара си ходил? Начина, по който се изказваш е типичния за MLM-aджийте, всичките си приличат по начина на изказване. Характерна черта за всички, занимаващи се с Мрежови маркетинг е че използват 6 изречения в 2 абзаца, за да кажат нещо, което се казва с 2 думи Здрасти първо Сега ако на вас Ви кажат нещо с 2 думи шанса да влезе в едното ухо и да излезе от другото е огромен. Възможно е даже и да не достигне до ухото Ви Но когато Ви го обяснят подробно, Вие малко или много ще се заслушате нали ? Дори и да не чуете 99 % 1 % има шанс да ви заинтригува. А една идея заинтригува ли някой, той иска да знае повече и повече. Да не сам празнословен ето един пример: "Можеш да спечелиш от тото ако псунеш 30 фиша със система." - никаде не казвам кой тираж, нито каква система, и Вие ще се заинтересовате ли ?" Но ако го обясня подробно коя система, какъв е процента успеваемост, колко хора са спечелили по този начин, какви средства са необходими,поне според мен ще съсредоточа вниманието Ви дори и малко А относно на колко презентация/семинара съм бил - не много. На 3 презентации като съответно аз се занимавам от 3 седмици и вижам как нещата работят Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Бизнес 101 : ако първите 30 сек не разбера кво искаш да ми продадеш си аут. При теб първите 30 минути не се разбира, човече Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Бизнес 101 : ако първите 30 сек не разбера кво искаш да ми продадеш си аут. При теб първите 30 минути не се разбира, човече И така да е Вие сте прочел първите 32 поста за да стигнете до тук нали тоест нещо Ви е заинтригувало , Любопитството в случая.И да знаете не продавам какво да е а нещо уникално възможност за правене на пари (не продукти)А и съгалсен съм, има хора който още като започнеш да им говориш си казват участвам и започваш да им обясняваш само това което те питат и след това ако искат им доразясняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Чета по диагоналната система като са дълги, но хващам смисъла. Общо взето като видя "пари/доход...", "само няколко часа на седмица...", "вашите приятели и познати" в едно изречение/абзац ми става ясно че иде реч за MLM. Лошото е, че SCI е по-готин от другите, а с тия приказки го принизявате МНОГО ЗДРАВО. И ако тва сте хората в "една стабилна основа".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Чета по диагоналната система като са дълги, но хващам смисъла. Общо взето като видя "пари/доход...", "само няколко часа на седмица...", "вашите приятели и познати" в едно изречение/абзац ми става ясно че иде реч за MLM. Лошото е, че SCI е по-готин от другите, а с тия приказки го принизявате МНОГО ЗДРАВО. И ако тва сте хората в "една стабилна основа".. Всеки сам си определя съдбата. За вас Няколко часа може да са 2 - 3 на седмица за мен са 10 - 20. Ако сте участвал в маркетинг в който сте оставал гузен след като продадете на някой прител крем или лосион или там каквото и да било ,защото не му е било нужно, Аз след като изляза с приятел и го въведа в идеята за SCI не се чувствам по никакъв начин гузен или дори ида ми откаже огорчен. С думите "а с тия приказки го принизявате МНОГО ЗДРАВО" Може и да сте прав, само че аз ще се поправя, всеки греши човешко е нали? Нима вие не сте грешал? само че в случая не мисля че греша или поне не го усъзнавам... Със негативизма си не помагате на никого, Бъдете малко по позитивен, Знаете ли когато утре EVN стане част от SCI със сигурност ще мислите друго . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Закривайте тази пирамида Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Закривайте тази пирамида Оки и какво да стоим и да не правим нищо ли? Вие не участвайте "в тази пирамида" , никой не Ви задължава нали? Но факта че сте прочели темата за да пишете говори за вас колко сте доволен от работата си в момента . Съжалявам че не мога да Ви сипна на поднос пари, ако искате да участвате "в тази пирамида" ще трябва да РАБОТИТЕ , ако ли не използвайте си времето по пълноценно. Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Оки и какво да стоим и да не правим нищо ли? Вие не участвайте "в тази пирамида" , никой не Ви задължава нали? Но факта че сте прочели темата за да пишете говори за вас колко сте доволен от работата си в момента . Съжалявам че не мога да Ви сипна на поднос пари, ако искате да участвате "в тази пирамида" ще трябва да РАБОТИТЕ , ако ли не използвайте си времето по пълноценно. Успех ! Просто така са те "облъчвали", че вече си на 100% убедена в успеха,няма начин да се набуташ, мислиш си, че си прецакала системата и си на крачка от богатството. Прилича досущ като евролайф пирамидата - не съм чул някой да е прокопсал от каквито и да е мултилевел далаверки, освен тези които са на най-горното ниво ( ти определено си някъде ниско ). Откачай се от тези глупости колкото се може по-рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Просто така са те "облъчвали", че вече си на 100% убедена в успеха,няма начин да се набуташ, мислиш си, че си прецакала системата и си на крачка от богатството. Прилича досущ като евролайф пирамидата - не съм чул някой да е прокопсал от каквито и да е мултилевел далаверки, освен тези които са на най-горното ниво ( ти определено си някъде ниско ). Откачай се от тези глупости колкото се може по-рано Дам, явно е че никой с Вашият поглед върху Мултилевел маркетинга не е успял. Ама и нормално, човек се простира до там, до където му позволява ценностната система. „Пътят от хиляди мили започва с първата крачка.“ Ако я направите МОЖЕ и да успеете, но ако не я направите, със СИГУРНОСТ НЯМА да успеете. Тук не говоря за маректинг само. Аз по принцип съм компютърен инженер, нямам си представа от законите на финасите и маркетинга. Защо ли нищо не знам за тези неща? Ами защото даржавата те учи как да бъдеш добър Работник и тя се справя изключително добре. Аз и Вие сме живото доказателство. Идвамата работим за някого, само че нещо във цялата система куца... или трябва да имаш дълбоки връзки или наследствени пари или трябва да направиш нещо значимо за да бъдеш някой. Е аз нямам такива връзки нито тези пари,но ми се предоставя възможност да направя нещо по въпроса и ще опитам. А Вие... Вие си карайте както сметнете за добре. Благодаря все пак за съвета "Откачай се от тези глупости колкото се може по-рано" но ще пропусна. Това дали ще успея или не във моето начинание не е от значение... Важното е че съм опитал! Всичко, което е не разбираемо, не значи, че не съществува. Паскал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Драги съфорумци, неинтересуващи се от МЛМ и в частност от SCI - ще ви помоля вече да престанете да шарите в темата на човека, който достатъчно културно ви изтърпя всичките писания. Темата няма да я разчиствам, тъй като благодарение на някои от по-първите постове се изясни какво всъщност трябва да се работи, но по моя преценка и необходимост - ще чистя 'неподходящите' постове след този. Нека от тук нататък само хора, които преценят, че такъв род дейност ги урежда, защото имат достатъчно на брой подходящи познати и приятели, да се свържат чрез ЛС с пусналия темата или да пишат в самата тема, но само ако наистина имат да кажат нещо конкретно по нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naik_iv Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 Драги съфорумци, неинтересуващи се от МЛМ и в частност от SCI - ще ви помоля вече да престанете да шарите в темата на човека, който достатъчно културно ви изтърпя всичките писания. Темата няма да я разчиствам, тъй като благодарение на някои от по-първите постове се изясни какво всъщност трябва да се работи, но по моя преценка и необходимост - ще чистя 'неподходящите' постове след този. Нека от тук нататък само хора, които преценят, че такъв род дейност ги урежда, защото имат достатъчно на брой подходящи познати и приятели, да се свържат чрез ЛС с пусналия темата или да пишат в самата тема, но само ако наистина имат да кажат нещо конкретно по нея. Благодаря за подкрепата. Само искам да добавя, че всяко едно писание в темата не е било напразно. Нека за момент си представим че аз съм приятел със всички съфорумници които взеха участие. Тук писаха около 10 човека. 9 от тях смятат, че това е загуба на време и по всякакъв начин се опитаха да ме разубедят. 1 Ме подкрепи не изцяло но до известна степен. Но аз отказах ли се ? - НЕ! Аз виждам смисъл във дадено начинание и се боря за него. Дискусията е типичен пример за това как ще реагират приятелите Ви в действителност. Статистиката е че 99% ще ви кажат не. Искам да кажа че човек трябва да отстоява това в което вярва. Да се бори за каузата на която се посвещава каквато ида е тя! Тук обаче се забелязва и още нещо, Пример с г-н Pamporov в началото той бе скиптичен, но след като получи необходимата информация той явно е разбрал за какво говоря. Може и да не участва, но е факт , че той вече знае за възможност, с която може да се занимава. Един съвет от мен 1. Много е важно човек когато започне нещо в която и да е сфера да знае ЗАЩО? Защо точно това? 2. Той трябва да има стратегия, как да постигне целта си 3. Готов ли е да плати цената ? PS. колеги едно дообяснение. Под цена не говоря финансово, тук цена е синоним на Време, защото времето е един от най ценните активи на човек Според мен Моля темата да бъде заключена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.