Jump to content
BulForum.com

Предлагам работа

Recommended Posts

Здравейте, тъй като модераторите решиха че темата ми не е правилно формулирана ще се опитам да я направя коректно

Работата не изисква да напускате досегашната си позиция на пазара, тоест може да си работите и да се занимавате с това което ще Ви предложа. Изисква се да отделите 5 -10 часа седмично, да излезете с някой приятел или познат и да му разкажете за една Възможност, как могат да печелят от собствените си покупки. Както предполагате става въпрос за Мултилевел маркетинг , при който обаче не се обвързвате със някакви задължителни минимални покупки от порядъка на 100 -1000 лв и всеки месец да трябва да вкарвате още и още пари. Най хубавото е че Вие не - продавате нищо. Вие давате възможност на Вас и на вашите приятели или познати да се възползват от отстъпки в най различни браншове: хранителни, заведения, забавления, книжарници, облекла, авто и мото услуги, рекламни услуги, бензиностанции, абсолютно всякакъв бранш. Така или иначе всеки пазарува. За търговеца не е нещо непознато да прави отстъпки. Ако Ви харесва идеята как да печелите от ежедневното пазаруване Попитайте някoй от вашите прители,повечето от тях с удоволствие ще Ви разкажат детайлно ако са запознати, ако ли не пишете ми.

P.S. Тук не Ви говоря за бързо забогатяване, а за възможност в зависимост от положените усилия да си докарате различни по размер доходи. Възможно е да достигнете и ниво на финансова независимост , но пак казвам всичко зависи от вас

P.S. 2 Всеки от Вас има мечти. Само че с течение на обстоятелствата Вие ги изоставяте, защото работите за някои и той се възползва от времето Ви. Сега може да сте преуспял, да имате много големи парични потоци, но ако не разполагате с времето да ги похарчите Вие не притежавате нищо. Замислете се над това което Ви казах.

Guest Rumbata

Тая тема същата като предната. По-дълга, но не по-датаЙлна!

Според мен заслужава close.

Тая тема същата като предната. По-дълга, но не по-датаЙлна!

Според мен заслужава close.

Кое не разбрахте ? Като не ви харесва по добре се поинтересувайте малко. Без лоши чувства, но все пак мисля, че всеки заслужава възможност да пробва нещо ново :) някъде да споменавам че задължително или непременно трябва да се заинтересуване? Не съм нали.

Ако си мислите че предпазвате хората от нещо, да знаете не е така :) Ако желаете тази вечер или когато Ви е удобно, да се видим да пием по едно кафенце и да Ви обясня за какво става въпрос. Няма да е достатъчно времето да разясня всичко за това предпочитам да говоря с хората очи в очи. Ако съответно прецените, че говоря глупости може по всяко време да сменим темата или да станете и да си тръгнете. :)

Колега за SAVECARD ли става въпрос?Ако е така просто го кажи и дай линк към сайта да се видят всички обекти и съответните отстъпки,какво го увърташ.Ако е за тази карта не си споменал и нещо важно(свързано с пари в началото).

Guest Rumbata

Нищо лично, но не разбирам защо толкова упорито отказваш да обясниш за какво става дума.

Нищо лично, но не разбирам защо толкова упорито отказваш да обясниш за какво става дума.

Може би колегата е прав ето Ви линк да разгледате за какво става дума WWW.SCI.SC кликенета на http://web.sci.sc/merchantssearch.php?P2=2 за да разгледате обектите

Колега за SAVECARD ли става въпрос?Ако е така просто го кажи и дай линк към сайта да се видят всички обекти и съответните отстъпки,какво го увърташ.Ако е за тази карта не си споменал и нещо важно(свързано с пари в началото).

Относно парите Как би реагирал ако в началото ти кажа вложи 1000000 лева и след време ще си ги направиш 2000000 и по нататък 3000000000? няма да ги дадеш нали? Защото веднага ще си кажеш за какво да ги давам като мога да не ги дам :) Да обаче ако аз предварително ти обясня че ти купуваш акции на мерцедес , а мерцедес е фирма която няма да фалира и след Време ще си докарваш стабилни пари как би постъпил ?

На сайта, в менюто Компанията, първото подменю е "Видение и мисия"... Хахахахаха...

Надявам се след, като сте кликнали там да сте прочел какво точно пише а именно: :)

Нашата визия е:

Да изградим и споделим с всеки човек най-голямата търговска и клиентска мрежа в света.

Пазаруването със SaveCard да бъде най-разпространеното, леснодостъпно и изпълнено с удоволствие преживяване.

Нашата мисия е:

Да подобрим качеството на живот на всяка индивидуална личност.

Ще постигнем това като изградим една уникална и иновативна бизнес инфраструктура.

Ще надминем и превъзхождаме нашите конкуренти по отношение на качеството на нашето обслужване, иновации и подход спрямо клиентите ни.

Ще издигнем имиджа си и наложим влиянието на компанията до повратната точка, в която всеки наш клиент ще бъде горд член на SCI потребителската общност.

Относно парите Как би реагирал ако в началото ти кажа вложи 1000000 лева и след време ще си ги направиш 2000000 и по нататък 3000000000? няма да ги дадеш нали? Защото веднага ще си кажеш за кво да ги давам като мога да не ги дам :) Да обаче ако аз предварително ти обясня че ти купуваш акции на мерцедес , а мерцедес е фирма която няма да фалира и след Време ще си докарваш стабилни пари как би постъпил ?

Колега аз я имам тази карта и съм много наясно какво предлага компанията.Дори скоро във в.Стандарт имаше платена статия с цел за злепостави компанията.Много си е яка картата.Идеята ми беше,че излишно го увърташ като си има толкова хубав сайт който може веднага да те грабне с отстъпките.Не беше зле да споменеш,че картата струва 50лв независимо дали искаш да се развиваш или само да си ползваш отстъпките.Аз моята когато я взех бяха безплатни :punk

Колега радвам се, че я имаш и че се възползваш :) само че моята идея не е хората да си помислят че могат да си ползват отстъпките и толкова :) тъй като с тези 50 лв реално правиш само това. За сериозно заинтересованите хора има бизнес опция за която е хубаво да се поговори със хората лице в лице. Да видят как реално могат не само да си ползват отстъпките а как могат да си създадат собствен бизнес :) Реално погледнато ако искаш да си отвориш някакъв бизнес трябва да теглиш кредит за 25000 - 200 000 лв в зависимост от това какво ще започнеш. Но тук няма никаква гаранция че ще успееш . Докато SCI предоставя възможност с една малка инвестиция да бъдеш Финансово независим. А относно това което сам каза "че картата струва 50лв независимо дали искаш да се развиваш или само да си ползваш отстъпките" , не съм сагласен :) тоест не получаваш карта, а пакет от услуги :

1 Добре дошъл пакет

2 СД с информация как работи мрежовия маркетинг

3 SAVE CARD - средство с което се идентифицирате пред съответния търговски обект

4 ON -Line офис - с който можете да следите в реално време какво сте пазарували и какви са покупките на вашите приятели

5 SMS - веднага след покупката тя се отразява чрез известие и съответно може да я видите в ON -Line офиса

6 Бизнес опция - за хора които наистина искат да градят :)

Пирамидка, бейби. Вчера един приятел ме зарибяваше... 600 лева, начално или 1800 лева начално... Или ненамси кво... Всеки си намира място под слънцето. Но за мен не е това начина.

Тази нагла схема определено обогатява някои хора на върха на веригата, но в никакъв случай нещастниците, които досаждат на приятелите си с глупости, подлъгани от големи процентни отстъпки.

Имам познати, подлъгани и попарени от този тип лъжи, дори книжки раздаваха, че и на "лекции" ме каниха... В един момент спряха, без разбира се това да ме изненадва. Силно се надявам да не са се набутвали финансово.

Горещо препоръчвам на всички да избягват подобни схеми за "пестене на пари" и "лесно изкарване на пари". Рискувате не само да загубите времето си (може би и пари), но и да досадите на най-близките си приятели.

И не се връзвайте на "сладкодумния" зарибител. той е добре трениран по разни лекции от разни "светила" в сферата на икономиката и бюджетирането.

Пирамидка, бейби. Вчера един приятел ме зарибяваше... 600 лева, начално или 1800 лева начално... Или ненамси кво... Всеки си намира място под слънцето. Но за мен не е това начина.

Колега, явно вие не работите за пирамида до колкото разбирам, смисъл вие работите и Над Вас няма никой който да прибира по голямата част от парите. Искрено се надявам да е така защо иначе си противоречите :) а сега да разясня какво е пирамида:

Не казвам че мултилевел маркетинга е единствения начин човек да преуспее :) Моята цел е да ви покажа че съществува такъв начин :)

А сега относно пирамидата:

вие сте работник - ниво едно (най долу)

Вашия шеф печели от това че вие работите - ниво две

Да обаче вашия шеф се отчита пред някой на по горна инстанция - ниво три

и така нататък....

И какво става сега колеги виждате ли как вие работите във пирамида :)

Защото колкото ида сте кадърен някой успява да ви накара да работите за него и той с много по малко познания и усилия да печели повече от вас :)

На всеки му трябват пари съгласен съм не казвам да си напускате работата и сигурността на ежедневната работа, а просто погледнете по нестандартен начин на нещата :) вместо да седнете да пиете бира пред телевизора или някои сапунен сериал, можете да излезете с някои приятел да си побъбрите и да му дадете възможност да печели пари (Не Шел точки , не някои си била точки при които след като ги съберете трябва да доплатите еди колко си лева ). Тук имате възможност да си закупите нещо което така или иначе ще закупите , защо да не го купите от място където ви правят един малък жест отстъпка.

Колега, явно вие не работите за пирамида до колкото разбирам, смисал вие работите и Над Вас няма никой който да пребира по голямата част от парите. Искрено се надявам да е така защо иначе си противоречите :) =

:lol:

Точно тия мохабети използваше тоз пич. Как ви промиват - немам идея. И, да. Над мен нема никой. Само Господ.

Тази нагла схема определено обогатява някои хора на върха на веригата, но в никакъв случай нещастниците, които досаждат на приятелите си с глупости, подлъгани от големи процентни отстъпки.

Имам познати, подлъгани и попарени от този тип лъжи, дори книжки раздаваха, че и на "лекции" ме каниха... В един момент спряха, без разбира се това да ме изненадва. Силно се надявам да не са се набутвали финансово.

Горещо препоръчвам на всички да избягват подобни схеми за "пестене на пари" и "лесно изкарване на пари". Рискувате не само да загубите времето си (може би и пари), но и да досадите на най-близките си приятели.

И не се връзвайте на "сладкодумния" зарибител. той е добре трениран по разни лекции от разни "светила" в сферата на икономиката и бюджетирането.

Винаги има хора който са вечно знаещите и вечно можещите, който изказват мнения по въпроси за който не са подготвени.... Ще се абстрахирам от отправената отбита, тъй като явно господина е присъствал на "лекции" като той ги нарича и там фирмата занимаваща се с маркетингова стратегия е избрала грешен подход. Или пак просто не му е било времето на тази идея да се развие.

Ако на времето Бил Гейстс си е казал а какво да се занимавам да създавам Майкрософт . Ако основателя на Happy верига за храни си е казал защо да се развивам я да си остана в моя си град и толкова, има още хиляди примери за хора който са поели инициативата защото са разбрали че всичко е в техни ръце. Има и хиляди които не са успели, защо ли ? ами поради ред причини , неправилно мислене , липса на финанси, и още куп неща....

И какво сега вие искате да имате едно хотелче на Карибите да речем :) ако работите на 1 - 2 -5 работи може и да успеете да си го позволите , но каква е гаранцията че няма да ви съкратят. Има я тази опция нали? и какво вие ще седнете в някои ъгъл и ще заплачете ли? Ще си кажете моя приятел не е успял в някое начинание защо аз пък ще успея ? Много просто ако човек не се вземе в ръце и чака да му падна пари от небето надали ще паднат :) Да обаче ако му се предостави възможност при която със известна доза усилия имат реалната възможност да постигнат нещо дали няма да се възползват?

И тия мохабети използваяе... :lol:

Ааааааааабе, Ники. :)

Хмм колега нека не обръщаме темата на лаладжийска :) опитвам се да разчупя мисленето на хората но не към лошо разбира се, всеки сам преценя за себе си :) Насила хубост не става :) Моя съвет е тъй като не ме познавате обърнете се към ваши приятели повечето от тях най вероятно вече се възползват от услугите на SCI, и печелят. Поинтересувайте се не се впускайте в нещо на сляпо. Ако забелязахте никъде не ви казвам как може да стане член на SCI, Идеята не е да поканя кой да е и после този човек да съжалява, че е дал някаква сума пари, Идеята е да знае за какво ги дава и да бъде вътрешно удовлетворен от това което получава.

Колега, явно вие не работите за пирамида до колкото разбирам, смисал вие работите и Над Вас няма никой който да пребира по голямата част от парите. Искрено се надявам да е така защо иначе си противоречите :) а сега да разясня какво е пирамида:

Не казвам че мултилевел маркетинга е единствения начин човек да преуспе :) Моята цел е да ви покажа че съществува такъв начин :)

А сега относно пирамидата:

вие сте работник - ниво едно (най доло)

Вашия шеф печели от това че вие работите - ниво две

Да обаче вашия шеф се отчита пред някой на по горна инстанция - ниво три

итака нататък....

И какво става сега колеги виждате ли как вие работите във пирамида :)

Защотот колкото ида сте кадърен някой успява да ви накара да работите за него и той с много по малко познания и услия да печели повече от вас :)

Над теб сигурно е само Господ ? Изръси един тон глупости защо някой ще ме задължава да пазарувам от определени обекти стоки и да спестя примерно 1 -2 лева?

SCI, Идеята не е да поканя кой да е и после този човек да съжалява, че е дал някаква сума пари, Идеята е да знае за какво ги дава и да бъде вътрешно удовлетворен от това което получава.

И после ще пеем задружно хари кришна и ще изпаднем в нирвана,как сме прецакали системата.

Всъщност, MLM не е лошо нещо, но в България хората са тесногръди за да го приемат. В крайна сметка, зависи от познатите, които имаш. За някои, може да се окаже доходоносно.

Стига сте плюли, не е много коректно...

Всъщност, MLM не е лошо нещо, но в България хората са тесногръди за да го приемат. В крайна сметка, зависи от познатите, които имаш. За някои, може да се окаже доходоносно.

Стига сте плюли, не е много коректно...

Колега, благодаря за подкрепата първо :)

Сега ясно е че не всеки ще види възможност да спечели от мултилевел маркетинг.

Едните си казват Да - супер това е идеята която съм търсил и ще се опитам.

Другите си казват - а Не това са глупости тук хората само си дават парите за да печели някой друг въобще няма да участвам.

И тук е момента Всеки сам да прецени от кои хора иска да бъде.

Дали от тези които не обичат да рискуват и предпочитат да продължат да тече остатъка от живота им както до сега...,

или са хора които търсят промяната, не са доволни от сегашното си положение и знаят че трябва нещо да се промени, нещо за което е необходимо да положат някакво усилие, за да бъдат успешни. Усилието може да бъде и в друга насока не казвам че мултилевела е единствения вариант за развитие, просто казвам че тук има една компания която е изградила вече една стабилна платформа, и дава възможност да се развивате, а не те първа да откривате колелото.

Има и трети тип хора които не искат да се занимават с мултилевел маркетинга като бизнес, но пък желаят да се възползват от отстъпките които се предлагат.

с тези темпове на растеж с лед време кварталното магазинче , кръчмата фризьорския салон в който ходите ще бъдат обекти на SCI, Вие така или иначе ще продължите да пазарувате там. Не е ли по добре да спестите от покупките си?

Над теб сигурно е само Господ ? Изръси един тон глупости защо някой ще ме задължава да пазарувам от определени обекти стоки и да спестя примерно 1 -2 лева?

и

И после ще пеем задружно хари кришна и ще изпаднем в нирвана,как сме прецакали системата.

Колега, тъй като явно сте от хората който са наясно със законите на вселената и света и сте на ясно със всичко, ще ви кажа че света не се върти около вас, това че Вие не виждате смисъл във дадено начинание не значи че другите няма да проявят интерес. Никой не Ви задължава да пазарувате във дадени обекти , но след време като влезете в някое кафене с приятели да речем Dreems на центъра. Те ще си извадят тяхната Save Card и съответно ще спестят някоя стотинка. Да обаче тук 2 стотинка там 5 стотинки ... капките си капят.... капка по капка вир става нали? . Замислил ли сте се колко пари спестявате на година от покупки ? Сега имате възможност да спестите. Но всичко си зависи от вас.

Нека Ви задам един въпрос

Вие сте трима приятеля всеки от вас има по 1 милион лева. Всеки от вас има мечта и иска да си построи хотел във слънчев бряг.

Единия тръгва с кола , втория тръгва с колело, третия тръгва с пазарска количка и чувал на главата.

Та въпроса е кой ще успее да реализира мечтата си ?

С риск да си навлека модераторския гняв, но не мога да се стърпя. Правописа Ви е на ниво "форумен интернет", как ще привлечете последователи?

С риск да си навлека модераторския гняв, но не мога да се стърпя. Правописа Ви е на ниво "форумен интернет", как ще привлечете последователи?

Колега, много се извинявам за правописа, но тъй като в момента работя и опитвам да съчетая отговорите във форума със работа, се случва някаде да допусна грешки в бързината. При първа възмовност ще си коригирам правописа, пак се извинявам ако наистина пиша толкова неразбираемо. Ето защо исках темата да бъде кратка и ясна и реално заинтересуваните хора да се свържат с мен или някои свои познати, които се възползват от платформата SCI и да се обсъди всичко детайлно. :)

Едва ли е от бързане, някои грешки се повтарят упорито и системно, но както и да е. Наистина този форум не е по правопис. Моля за извинение модераторите, ако сметнат за необходимо, да изтрият постовете ми тук.

Колеги остана ми време, поправих си правописните грешки, които бях допуснал в бързината. Сега вече може да поговорим по темата, освен ако не започнете да ми проверявате и запетайките :)

SCI е една прекрасна възможност! НО..

Ако имате добри контакти, SCI е прекрасна възможност, но ако чак сега чувате за SCI значи ги нямате :)

Без контактите сте обречени да печелите жълти стотинки и да станете поредното малко звено в мрежата на някой който наистина печели.

Семинарите на SCI като истински семинари на уважаващ себе си MLM са поредната доза промиване на мозъци, където ще ви научат да казвате "нищо" с много умни думички ;)

Доста мои приятели се занимават, доста се отказаха, доста се кефят когато спечелят 1 лв за ден...

Бтв, за автора на темата - ако аз съм шефче в SCI, вендага бих те отстранил с доживотен БАН :) Да приравняваш SCI, който е толкова напредничав, с REFERRAL системите ала "Печелете пари от интернет!", "Само за 10 минути на ден!" е просто безумно. А с тази тема в този форум правиш точно това. Ако си закъсал откъм личните си контакти, та търсиш във форум не мисля, че ще направиш голяма печеливша мрежа. Иначе евала за ентусиазма и т.н.

Всичко написано е лично мнение, не ангажирам никой с него.

Желая успех на всички с желание и ентусиазъм да вадят пари от SCI!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...