mmuto Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 някой ако може да я отлепи да дойде и да я вземе може да се ползва още г/д две седмици живея в пловдив кичукпариж тел 0888654387 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaVanQuisH Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Те ако ставаха тека нещата брат ... днес да я махнеш, утре да сложиш ... добре щеше да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Те ако ставаха тека нещата брат ... днес да я махнеш, утре да сложиш ... добре щеше да е знам че ги махат за това я пуснах темата ако свърши на някои работа свърши ако ли не здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 знам че ги махат за това я пуснах темата ако свърши на някои работа свърши ако ли не здраве да е Маха се по принцип ама е бая играчка!Аз съм махал моята преди 2 години ама малко и развалих холограмния стикер.Иначе в сервиз Кобра искат 30 лева за тая услуга! Надали някой ще си направи труда при положение,че има още седмица годност!Ама знае ли се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Маха се с резец, запазва се напълно, но трябва малко тренировка. Показа ми го един тип на автомивката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Мисля, че се писа предостатъчно в тази тема. Ако някой има желание, да се свърже с пусналия темата на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.