DenisBeljata Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Печката е на 15 години, в приличен за възрастта си вид! Идеална за "закърпване на положението", а и за всекидневна употреба! Фурната работи и горе и долу! Котлони - убеден съм, че работят, НО В дизайна на печката има генерална конструктивна недомислица... Прегряват им (и не само) и с времето се прекъсват телчетата от ключовете към плочите. Правил съм ги 2 пъти в годините, но вече не ми се занимава. На всеки маааалко разбиращ от "ток" ще му отнеме максимум 1/2 час и то ако се заиграе да го направи по-стабилно! В момента е опакована в кашона на "наследницата" й, и чака нуждаещ се да я получи. Единственото условие е да си я отнесете сами! Понеже предполагам, че ще се обади повече от 1 човек и за да няма сърдити, а и за да не се "връзвам" да я пазя на някой си, ще караме по следната система: - С Първият проявил интерес, правим уговорка за следващата вечер, и ако не дойде в уречения час +/- 20 мин., губи правото си.. - С втория (евентуален) правим уговорка за 20 мин. след първия и т.н. Снимки по разбираеми причини НЯМА да правя, както и НЯМА да я разопаковам!!! Като си я вземете, си я разглеждайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.