Jump to content
BulForum.com

продавам флашка 8G

Recommended Posts

Може ли да обясниш колега, с какво е по специална флашката от другите? Очевадна е разликата в цената, нещо друго?

Колега, пробвал ли си я - т.е. заигравал ли си се със защитата й? Изглежда интересно, разкажи малко повече как се държи, някакви издънки от към пръстовия отпечатък хващал ли си? Реално се оглеждах за такова устройство и все пак - ако й забравя паролата има ли опция да я форматирам? Предполагам само пръстовия отпечатък не стига. И ако използвам пръстовия отпечатък иска ли се задължително и паролата, за да имам достъп до данните или само едното е достатъчно?

Намерих това, което ми се стори интересно - не, че са много хората, които ще го направят или поне не е по силите на всеки, но принципно е интересно да се спомене.

Доста съм си играл с нея защитата е доста добре!под никоя операционна система не може да се форматира без да се отключи!пръстовия отпечатък не мие правил проблем досега , ти си избираш дали с парола или с пръстов отпечатък да я отключиш!забравиш ли паролата само с пръстовия можеш да я отключиш и да сменищ паролата!също можеш да експортниш всичките си пароли,фаворити от компа!можеш да я разделиш на незащитена памет и защитена!

Нека някой ако има мнение относно тези флашки да сподели, защото на мен ми допада но искам да я взема за да я използвам за гледане на филми от флашката на тв-то ми. Та въпросът ми към колегата е дали ще може тв-то да прочете тези файлове, защото ако ми се наложи да я отключвам не знам как ще реагира и дали няма да ме кара да ставам нон-стоп от дивана за да я отключвам през определено време (например като кача един сезон на някой сериал и я пъхна в тв-то за няколко дни)

затова съм на писал колега че може да я разделиш на защитена и незащитена памет защитената телевизора няма да може да я отвори по никакъв начин,а незащитена си работи като нормална флашка и там няма никакви проблеми при телевизора

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...