skenderbek Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Продавам тази флашка Transcend JF220 8G http://www.pazaruvaj.com/pendrajvi-c3540/transcend/jetflash-220-fingerprint-8gb-ts8gjf220-p28070758/ - 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Може ли да обясниш колега, с какво е по специална флашката от другите? Очевадна е разликата в цената, нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skenderbek Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 флашката е защитена с парола и пръстов отпечатък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Колега, пробвал ли си я - т.е. заигравал ли си се със защитата й? Изглежда интересно, разкажи малко повече как се държи, някакви издънки от към пръстовия отпечатък хващал ли си? Реално се оглеждах за такова устройство и все пак - ако й забравя паролата има ли опция да я форматирам? Предполагам само пръстовия отпечатък не стига. И ако използвам пръстовия отпечатък иска ли се задължително и паролата, за да имам достъп до данните или само едното е достатъчно? Намерих това, което ми се стори интересно - не, че са много хората, които ще го направят или поне не е по силите на всеки, но принципно е интересно да се спомене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skenderbek Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Доста съм си играл с нея защитата е доста добре!под никоя операционна система не може да се форматира без да се отключи!пръстовия отпечатък не мие правил проблем досега , ти си избираш дали с парола или с пръстов отпечатък да я отключиш!забравиш ли паролата само с пръстовия можеш да я отключиш и да сменищ паролата!също можеш да експортниш всичките си пароли,фаворити от компа!можеш да я разделиш на незащитена памет и защитена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skenderbek Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 нова цена 20 - лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
skenderbek Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 добавям една клавиатура нова http://www.mega-device.com/klaviatura_k_8001_ps2_Product_4098.html - 5лв и цената на флащката е - 17лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_87 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Нека някой ако има мнение относно тези флашки да сподели, защото на мен ми допада но искам да я взема за да я използвам за гледане на филми от флашката на тв-то ми. Та въпросът ми към колегата е дали ще може тв-то да прочете тези файлове, защото ако ми се наложи да я отключвам не знам как ще реагира и дали няма да ме кара да ставам нон-стоп от дивана за да я отключвам през определено време (например като кача един сезон на някой сериал и я пъхна в тв-то за няколко дни) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skenderbek Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 затова съм на писал колега че може да я разделиш на защитена и незащитена памет защитената телевизора няма да може да я отвори по никакъв начин,а незащитена си работи като нормална флашка и там няма никакви проблеми при телевизора Link to comment Share on other sites More sharing options...
skenderbek Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 флашката е продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.