plamy1969 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Продавам висок клас чисто нов фотоапарат Panasonic Lumix DMC-G2 13.1MP AVCHD видео 3.0" въртящ тъч-скрийн дисплей Нова доставка. Пълен комплект: оригинален бокс с всички фабрични аксесоари. За повече инфо, характеристики и официална цена в БГ (1380лв): http://www.topoffer.bg/product.php?id_product=3095&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Цена само на тялото: 550лв - най-ниската оферта в България! Фотоапарат + китов обектив Panasonic 14-42mm - 660лв. За контакти: 0888365298 Skype: plamy1969 Гр. Плевен, за страната - с "Еконт" с опция за преглед преди заплащане. Снимките са напълно реални - точно на продукта от обявата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 ТАЗИ цена, не е ли значително по-ниска? Казвам го, защото имам известен интерес към апаратчето, само че на по-реална цена. При положение, че за 700лв. го има нов с гаранция, не виждам нищо привлекателно в тази обява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 ТАЗИ цена, не е ли значително по-ниска? Казвам го, защото имам известен интерес към апаратчето, само че на по-реална цена. При положение, че за 700лв. го има нов с гаранция, не виждам нищо привлекателно в тази обява. Та даже и с екстри е там Също имам интерес но на друга цена .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamy1969 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Та даже и с екстри е там Също имам интерес но на друга цена .... Всеки е свободен да иде да си го закупи оттам. Иначе само обективът е 399лв. А относно екстрите в сайта: ясно виждате, че си имат цени, т.е. тези 699лв не ги включват! Да не говорим че с тази мемори карта Class 4 почти е невъзможно да се поддържа видеозаснемане!!! В крайна сметка правя оферта за минимум 600 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.