Veno Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 obadi se nqkoi put kato otidesh w toq twoq priqtel da naprawim edin test i da widim kak go accesswat nashiq warez.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje abe ia kaji kakov to4no vijdash, kude minavash ta go vijdash tova az na rabotata sum s langame i takova neshto ne sum vijdal i sigurno niama i da vidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje Аз ще ти кажа, бе - иди на тоя адрес и ми кажи на къде пише долу в браузъра, че сочи връзката... Елементарно Уотсън - едно от първите неща дето се научават. Въпроса е - къде те праща после линка... Ако те праща на нашия сайт - тогава вече е интересно... http://link-forge.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Survara im e mnogo po dobre organiziran ot nashiq nedei da govorish gluposti verno che e po beden ama q shtrakni tuka na Videoz....q sega shtrakni i tam ?! poveche nqma da govorq osven tova koda za playvane na filmi online sme go krali ot tqh Zgan napravo me iskefi s toq post izrazqvash se che se edno e napraven probiv v edin ot nai-dobre zastiteni serveri na NASA v koito ima poslednata razrabotka za porednata im sovalka e istekla vajna informaciq koqto q kachena v warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Zgan napravo me iskefi s toq post izrazqvash se che se edno e napraven probiv v edin ot nai-dobre zastiteni serveri na NASA v koito ima poslednata razrabotka za porednata im sovalka e istekla vajna informaciq koqto q kachena v warez.ru Иначе логика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 ne 4e ne6to da vi se mesq v temata za krajbite ama za warez.ru i vsi4i ostanali saitove moje li nqkoi da mi kaje dali sydyrjanieto im e pla6tano.ima li pone edin film, igra, software v warez.ru, warezzz.com, warez.com koito da sa plateni govorim za mnoooooooo pari pyk vie sporite za nqkyv si skript ot "5" reda deto kakto kaza veno(ako ne se luja) e free. Zamislete se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 11, 2004 Author Share Posted April 11, 2004 ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje Kakto i na netvizio ve...imat si baq warezi warez.ru warez.com warez.jp warez.uk....ma linka si e kam tqhnite shits Kakto ti ne otvarqsh realniqt warez.ru taka i te ne otvarqt realniqt a nqkav si tehen snake ubi me s tva za sovalkata...po dobro sravnenie shteshe da e s "otradvane na recepta za pica ot Verdi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 snake ubi me s tva za sovalkata...po dobro sravnenie shteshe da e s "otradvane na recepta za pica ot Verdi" ZGAN, пет години (от откриването) съм работил във "Верди" и всичко е минавало през мен - кажи коя рецепта ти трябва - пици, салати, сосове, тесто, лазани, други глезотии... От тебе облаците, от мене кухнята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 12, 2004 Author Share Posted April 12, 2004 ov3rm4n mojem da izmislim neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 ...кажи коя рецепта ти трябва - пици, салати, сосове, тесто, лазани, други глезотии... От тебе облаците, от мене кухнята... Az bih se zainteresuval ot niakoia recepta a pak oblacite gi ima6 ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasko66 Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Miro edva li shte e ocharovan ot tazi iniciativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Miro edva li shte e ocharovan ot tazi iniciativa Миро е пич. Но ти май не го познаваш както трябва. Дори мисля и него да поканим на тоя купон с италианска тематика - не мисля, че ще откаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje Защото Лангейм вече хостват не само уарез.ТВ, а пренасочват уарез.ТВ към ТЕХНИЯ уарез.РУ! Т.е. като видиш ти линк http://warez.RU/videos/friends/ на лангеймски и-нет все едно те прехвърля към http://warez.TV/videos/friends/! Поради простата причина, че нашия уарез е по-известен от техния Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 A ot kade moje da si vidq moeto proxy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 A ot kade moje da si vidq moeto proxy ? <{POST_SNAPBACK}> Отваряш команден ред и пишеш: ping localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Ще ме извинявате за невежия ми въпрос,ама откъде идва думичката warez?И защо всички локални сайтове са все някакви warez-и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 softWARE - softWARES - softWAREZ /jargon/ = WAREZ /sykrateno/ btw Kvo ste se nahvyrlili vyrhu ZGAN be? Edin da kaje neshto naopyki i vednaga vyrhu nego I osobeno V&V incorporated Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 ov3rm4n: много ще ме зарадваш ако ми дадеш рецептите за чесновия и пикантния сосове от Верди Пък и някой друг сос за спагети ако прибавиш цена няма да имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Az imam drugo predlojenie - kvoto e u nas shte go sgotvim i izjadem Ne se priemat takiva deto ne mogat da pijat obache! hahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Аз съм навит И мога да пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Oxo polojenieto e izlqzlo izvan kontrol. Dare_Devil pomoli koelgata da ti prati PM s receptite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.