Jump to content
BulForum.com

www.warezzz.com

ZGAN

Recommended Posts

ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje  :confused

abe ia kaji kakov to4no vijdash, kude minavash ta go vijdash tova

az na rabotata sum s langame i takova neshto ne sum vijdal i sigurno niama i da vidia

ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje  :confused

Аз ще ти кажа, бе - иди на тоя адрес и ми кажи на къде пише долу в браузъра, че сочи връзката... Елементарно Уотсън - едно от първите неща дето се научават. Въпроса е - къде те праща после линка... Ако те праща на нашия сайт - тогава вече е интересно...

http://link-forge.hit.bg/

Survara im e mnogo po dobre organiziran ot nashiq nedei da govorish gluposti verno che e po beden ama q shtrakni tuka na Videoz....q sega shtrakni i tam ?! poveche nqma da govorq osven tova koda za playvane na filmi online sme go krali ot tqh  :punk

Zgan napravo me iskefi s toq post izrazqvash se che se edno e napraven probiv v edin ot nai-dobre zastiteni serveri na NASA v koito ima poslednata razrabotka za porednata im sovalka e istekla vajna informaciq koqto q kachena v warez.ru :D :D :D

Zgan napravo me iskefi s toq post izrazqvash se che se edno e napraven probiv v edin ot nai-dobre zastiteni serveri na NASA v koito ima poslednata razrabotka za porednata im sovalka e istekla vajna informaciq koqto q kachena v warez.ru    :D  :D  :D

Иначе логика...

ne 4e ne6to da vi se mesq v temata za krajbite ama za warez.ru i vsi4i ostanali saitove moje li nqkoi da mi kaje dali sydyrjanieto im e pla6tano.ima li pone edin film, igra, software v warez.ru, warezzz.com, warez.com koito da sa plateni govorim za mnoooooooo pari pyk vie sporite za nqkyv si skript ot "5" reda deto kakto kaza veno(ako ne se luja) e free. Zamislete se :confused

Kakto i na netvizio ve...imat si baq warezi warez.ru warez.com warez.jp warez.uk....ma linka si e kam tqhnite shits Kakto ti ne otvarqsh realniqt warez.ru taka i te ne otvarqt realniqt a nqkav si tehen

snake ubi me s tva za sovalkata...po dobro sravnenie shteshe da e s "otradvane na recepta za pica ot Verdi"

snake ubi me s tva za sovalkata...po dobro sravnenie shteshe da e s "otradvane na recepta za pica ot Verdi"

ZGAN, пет години (от откриването) съм работил във "Верди" и всичко е минавало през мен - кажи коя рецепта ти трябва - пици, салати, сосове, тесто, лазани, други глезотии... От тебе облаците, от мене кухнята... :D ;) :D

...кажи коя рецепта ти трябва - пици, салати, сосове, тесто, лазани, други глезотии... От тебе облаците, от мене кухнята... :D  ;)  :D

Az bih se zainteresuval ot niakoia recepta a pak oblacite gi ima6 ot men :punk

Miro edva li shte e ocharovan ot tazi iniciativa

Миро е пич. Но ти май не го познаваш както трябва. Дори мисля и него да поканим на тоя купон с италианска тематика - не мисля, че ще откаже.

Защото Лангейм вече хостват не само уарез.ТВ, а пренасочват уарез.ТВ към ТЕХНИЯ уарез.РУ! Т.е. като видиш ти линк http://warez.RU/videos/friends/ на лангеймски и-нет все едно те прехвърля към http://warez.TV/videos/friends/! Поради простата причина, че нашия уарез е по-известен от техния :P :punk

• 8 months later...

ov3rm4n: много ще ме зарадваш ако ми дадеш рецептите за чесновия и пикантния сосове от Верди:) Пък и някой друг сос за спагети ако прибавиш цена няма да имаш:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...