ZGAN Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 Interesuva li vi kakvo ima na warezzz.com da go postna tuka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 interesuva ni kak da durpame ot tam:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted April 2, 2003 Share Posted April 2, 2003 THE_RAVEN: 1-Vyrji se kym mrejata 2-Nameri nqkoj budala da ti pusne proxy GOOD LUCK. ZGAN: Kakyv e smisyla tuka ima mnogo pove4e ne6ta, a tam nqkoi ot ne6tata se vla4at ot tuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Alex Posted April 5, 2003 Share Posted April 5, 2003 Tova e taka.No tam namerix Metal Slug 3 ,a nego go nqma nito v warez.ru,nito v FTL.Na vseki sait ima neshto koeto go nqma drugade.Tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 A kakvo predstavlqva Metal Slug 3 , za6toto az ne6to ne moga da go namerq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 6, 2003 Author Share Posted April 6, 2003 A kakvo predstavlqva Metal Slug 3 , za6toto az ne6to ne moga da go namerq Mistichna igra porodone ot bolnata psihika na Guest_Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 Tova e taka.No tam namerix Metal Slug 3 ,a nego go nqma nito v warez.ru,nito v FTL.Na vseki sait ima neshto koeto go nqma drugade.Tva e. Az metal slug 3 sam q svalql ot savsem drugo.Po4ti navsqkade q ima is sitovete za romove vaprosa e da q potarsi6 malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted April 6, 2003 Share Posted April 6, 2003 Ohoo za metal slug 3 da q tarsi6 v warez saitove naistina trudno 6te q nameri6 Imam i Mslug 4 ma ne znam s ko da q pusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted April 8, 2003 Share Posted April 8, 2003 THE_RAVEN:1-Vyrji se kym mrejata 2-Nameri nqkoj budala da ti pusne proxy www.warezzz.com nito po gornia ftl.na ne se loadvat , shto. i kvo obshto ima proxy, i kak deistva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted April 11, 2003 Share Posted April 11, 2003 Tva 4e ne se loadvat ne6to ne go shvanah.Ako ima6 predvid 4e nqma6 dostyp do www.warezzz.com, tova e normalno, za6toto tova napraktika si e warez sajta na Langame, i te kato Evrokom si go kriqt ot drugi useri osven ot tehnite. Nakratko za Proxy-to: Ako nqkoj ot mrejata na Langame si startira proxy, i ti dade dostyp do nego, ti 6te moje6 da razglejda6 www.warezzz.com, za6toto za tehnite ma6ini(na Langame) 6te si edin ot tehnite useri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 11, 2003 Share Posted April 11, 2003 Разбрах че на warezzz.com имало Такси 3 със субтитри. Дайте поне превода да дръпнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 11, 2003 Share Posted April 11, 2003 Разбрах че на warezzz.com имало Такси 3 със субтитри. Дайте поне превода да дръпнем И ние го имаме... филма от няколко месеца, субтитрите само от 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 a tova s proxy-to stava li, zashtoto nali te filtrirat portove ot -∞ do +∞ Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 вчера бях у приятел, който е към ВИСИО там сървърът се казва warez.com, да не ви говоря за каква грозотия става въпрос, а пък колко е беден!!!! тъжно ми става за тия хора, поне им е висок трафика ама ко от тва като няма кво да сваляш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 11, 2004 Author Share Posted April 11, 2004 Survara im e mnogo po dobre organiziran ot nashiq nedei da govorish gluposti verno che e po beden ama q shtrakni tuka na Videoz....q sega shtrakni i tam ?! poveche nqma da govorq osven tova koda za playvane na filmi online sme go krali ot tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Za da se kradne koda ne trqbva li nqkoi da ima dostup do ftp-to na web servera im? Mai da Znachi ako se polzva edin i susht skrip poslednoto neshto, za koeto mojem da govorim e krajba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Survara im e mnogo po dobre organiziran ot nashiq nedei da govorish gluposti verno che e po beden ama q shtrakni tuka na Videoz....q sega shtrakni i tam ?! poveche nqma da govorq osven tova koda za playvane na filmi online sme go krali ot tqh zgan haide otkradni nashiq code za playwane na filmi. goworish absolutni gluposti. ako algorituma ili nachina e edin i susht za playwane kakwo znachi spored teb? che e krajba ?skripta e standarten 30 reda i moje da go izmisli wseki sus shto gode poznaniq po html/php/perl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 11, 2004 Author Share Posted April 11, 2004 veno mnogo dobre znaesh kvo imam predvid ne se pravi na nedorazbral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 veno mnogo dobre znaesh kvo imam predvid ne se pravi na nedorazbral kakwo imash predwid ? dokolkoto imam spomen scripta go prawi furiozo. a ideqta dori i da e wzeta ot tam kakwo znachenie ima? sigurno ima oshte suma ti saitowe s podobni online playeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 http://msdn.microsoft.com/downloads/sample...ons/default.asp Te i Microsoft sa go krali ot visio... Kuchetata si laqt, kervana si vurvi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 мама му стара, има ли значение от къде е взет този code?!?! важното е че warez,ru са по-добри, дори и този код е откраднат (ако е така)! по-хубаво е кода да се използва професионално (както е при warez.ru), отколкото да бъде опрапастен от някви ланаджии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 мама му стара, има ли значение от къде е взет този code?!?! важното е че warez,ru са по-добри, дори и този код е откраднат (ако е така)! по-хубаво е кода да се използва професионално (както е при warez.ru), отколкото да бъде опрапастен от някви ланаджии! mi da nali znaesh 4e nasheto si e vinagi nai-hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 11, 2004 Author Share Posted April 11, 2004 Ave viq ste obsebeni ot maniq che toq sait... nqma da komentiram poveche seki s mnenieto si i tva e :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 xexe mi super qk si e sajta kvo da kaja , sigurno v warezzz.com ima i nqkoj ne6ta deto tuka gi nqma ama... naj interesno be6e momenta sys skripta kakvo tolkova zna4enie ima za ocenkata na sajta samo ne razbrah pyk za "kradene" kak da govorim sled kato info-to e free ot microsoft i iz neta sigurno byka ot takiva primeri polzva6ti activex Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 ave neznam zasto i nz kak oba4e sam vijdal s o4ite si 4e na edin frend na pc to e s langame ii nqkoi nesta kat dam mi6kata na tqh i dolu na internet explorera mi dava link kam nashiq warez kak stava tova nz. nqkoi moje da mi kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.