Jump to content
BulForum.com

Продавам Blackberry 9700 BOLD

Recommended Posts

Необходимо е да се види точната версия на дисплея - цените варират между 65.00 (неоригинален) - 95.00 лева !!!

:excl: :excl: :excl:

Телефонат на ваншен вид е добре лична оценка 7.5\10

Продавасе срещу 100лж щото му развалих дисплейа и не работи вече изпузнах си го ...... и другото отрицателност на телефона че заден капак няма, но кам телефона имам специален силикон за задния капак и нищо не му си личи батерията си дажеше по 5\6 дена с разговори wifi рабори безупечно...

За повече инфо http://www.mobilebulgaria.com/old/mobiles/1910/blackberry-bold-9700

Телефон номер: 0899308684

скайп: handy.man70

Снимки по касно утре !!!

Рискувам да си отнеса 20% за писане без интерес, но ... как е възможно да има толкова зле написана обява ?! :confused

@Mailo, постовете ти са много оригинални по принцип, но ще те помоля да се ограничаваш в другия раздел с темите за свободни приказки. Тази вечер за втори път ти правя забележка за офтопик в тема за продажба, а в правилата си имаме специална забрана за офтопиците в този раздел, така че на третия път ще съм принуден да приложа това, което пише в съответното правило.

@head_up, същото се отнася и за теб - не получаваш процент (засега), защото показваш познания за правилата, а и ти е за първи път.

Моля никой от двамата да не ми отговаря в темата, а всички останали, които имат намерение да пишат, да го правят само ако имат интерес за покупка. Размислите за правописа се коментират на друго, доста по-подходящо място от темите за продажби.

Какво стана със снимките???

Оставих телефона в центъра, за да се уточни цената на ремонта - след като го взема, ще има снимки.

За да ти спестя наказание, бях преместил тези снимки в първия ти пост. Ти обаче отново си ги върнал, като така отново си нарушил точка 4. Сега няма да ти затварям темата най-вече заради хората, които са писали вътре, но при следващо такова изпълнение ще получиш и процент, както пише в правилата.

4. .............Снимките се поместват в първия пост на темата (указание) или в следващ пост с редукция на цената или промяна на условията, но не и в самостоятелен такъв, съдържащ единствено снимките (това се счита за ъпване). .....................

При нарушаване на това правило се трие темата!

7. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Фиктивните бонуси по преценка на модераторите се отчитат като "ъп", както и допълнителните постове за коментар на цената. Намалянето на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...