Don_NUTSO Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Цена: 100 лв. Не е използван, оригинален комплект с захранване което за БГ стандарта не върши работа, трябва да се закупи друго универсално и да се нагласи напрежението. Имам и втора бройка, която е включвана няколко пъти и съм и набавил нужните кабели и захранващо устройство - цена - 90 лв. "Laservibe – на дискотека вкъщи И така, вече сте се снабдили с аудиосистемата, на която дори и най-прецизният аудиофил би завидял, фризерът е зареден с напитки и гостите ви пристигат всеки момент. Естествено, по средата на вечерта някой се опитва да ви развали купона с предложение за дискотека! Точно тогава вие включвате своята лазерна система за домашни забавления Laservibe и купонът продължава вкъщи. На кого му е притрябвало да се блъска в препълнените дискотеки, където и без това цените почти винаги са достатъчно солени, за да развалят настроението на човека? Шегата настрана, интересното при Laservibe е, че той не разчита на набор от предварително зададени изображения, които рано или късно задължително омръзват, а използва звука, за да генерира визуализациите. Той може да бъде свързан към произволен аудиоизточник, от преносим музикален плеър до професионална студийна аудиосистема от най-висок клас. В зависимост от габаритите на помещението, където е поставено устройството, “обемът” на триизмерното лазерно шоу варира, като се предлагат два варианта – съответно с червен и зелен лазер. Разбира се, за оптимален ефект комбинирането им е за предпочитане. Интересното е, че зеленият лазер е около три пъти по-скъп от червения." (статия от в. "Компютри") Ефекта както е описан в статията не се получава точно така или поне аз не успях да го постигна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_NUTSO Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 нова цена: 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.