Nikifena Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Ето го и моето разчистване на неща които събират прах в нас:Стоково охлаждане АМД - Ам3 (или АМ2) не помня. Вентилаторът е с 4 жициЦена 6 лева Нова цена 5 лева======Добавям и едно лаптопско CD. Устройството работи - тествано е!Цена 6 лева Нова цена 5 левапродадено===========Жичен рутер Linksys модел : BESFR41. Пълен комплектЦена 12 лева ПРОДАДЕН!Телефон SE K810IРаботи, но е очукан. Скоро си купих нов и тоя остана. Има 2ГБ карта, зарядно, кабел за ПЦ, слушалки и оригиналната кутия.Макар, че е очукан телефонът работи безпроблемно. Батерията държи поне 5 дниЦената която му искам е 29 леваДругия ми стар телефон: SE W800IПродавам само телефона. Без зарядно и кабели. С 512МБ картаТелефонът работеше, но сега при включване нещо не тръгва. Мига бял екран. Най-вероятно нещо по платката. Дисплея, камерата, клавиатурата и батерията трябва да са окей. Картата също трябва да е ок.Цена 9 лева. ПРОДАДЕНИ!Камера. Камерата би трябвало да работи. Не съм я проблвал, Нямам захранване за нея и за това я продавам as-is. Тоест с неясно състояниеЦена 5 лева. ПРОДАДЕНАЗахранване Fortron 250W Но до колкото помня преди в сайта на фортрон го намирах този модел като 300 ватаСпокойно работи и с по-нови конфигурации.Цена 9 леваПРОДАДЕНОWi-Fi PCI карта TP-LinkРаботи Цена 9 лева ПРОДАДЕНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparco_stz Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Запазвам вифи картата и камерата ще се чуем утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 ^ stanis от форума ми писа по-рано за ви-фи картата. Ако нещо се разсъхнат работите, ще ти пиша, но камерата е твоя ако я искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 аз ще взема Fortron ви изпрати LC Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanis Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 fortrona i wi-fi sa zapazeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Телефоните продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Добавих в обявата и едно лаптопско ЦД Link to comment Share on other sites More sharing options...
volt Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Нареждам се за : Захранване Fortron 250W, Wi-Fi PCI карта TP-Link и Камера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Камерата продадена Захранването и ви-фи картата са запазени за сряда. Обещах, макар че в този форум хората не държат на думата. Ето и факта: Потребителя Sparco_stz, който е писал по-горе, обеща, че ще звънне днес. Така и не звънна. Което говори..... изтрих го, че беше много крайно, ама всеки сам да си вади изводи. За момента остават охлаждането, рутера и ЦД-то за лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 аз ще взема Fortron ви изпрати LC Аз поискаха първо как може да говорите за другите и за форум когато ви не поддържа вашият обещание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 ^ Брех! Как пък аджеба реши, че ти си първи? На базата на какво? Че пък и да пише и да ме обвинява! Егати и нахалството!!!!! Ето ти доказателството! Айде сега ХУБАВО си виж ТИ кога си ми писал, и кога ми е писал другия човек преди да говориш много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparco_stz Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 извинявам се колега нямах възможност да се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 захранването и мрежарката продадени! Остават рутера, охлаждането и ЦД-то за лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Рутера продаден ! Останаха охлаждането и ЦД-то Цената им е по 5 лева всяко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.