Jump to content
BulForum.com

Продавам ударо- и водоустойчив телефон

Recommended Posts

Така, за този телефон може да се напише много. Преди 3-4 месеца реших, че искам да си купя ЗДРАВ и напълно водоустойчив телефон на не много висока цена. След дълго търсене, гледане на краштестове и тн се спрях на този модел. Може да се каже, че след Sonim(които са класика в така наречените tough phones, но и са адски скъпи) Samsung B2710 Xcover е една от най-здравите слушалки.

Телефонът е водоустойчив по стандарта IP67 - това е предпоследния стандарт за водоустойчивост. Аз лично съм го мокрил поне 100 пъти - никакви проблеми! Бутоните могат спокойно да се натискат под вода. Ако телефона се ползва с мръсни ръце в мръсна среда - достатъчно е просто да го измиете на чешмата и да го подсушите - става като нов!

Изключително удобен е, по-масивен от масовите телефони, има много удобна клавиатура.

Високоговорителя е доста силен и ясен - доста разговори съм провел на loudspeaker, чува се много добре. Музиката също свири силно и ясно.

От самата слушалка също се чува силно и ясно - ако има вода в нея е достатъчно да духнете в нея и готово.

Батерията: при нормално ползване - основно разговори - издържа около 2 седмици. При супер интензивно ползване - 1 седмица. При включен GPS на мен лично не ми се е налагало да го ползвам много продължително време, но по различни сайтове казват, че издържа около 30 часа в режим Track recording. Има фабрично google maps, допълнително може да се инсталира Trekk Buddy. Ако е включен мобилния интернет ще ви позиционира за минута.

Има вградено фенерче, което се пуска от самостоятелен бутон, дори при заключена клавиатура. Около 15 лумена е и след 1 час се спира автоматично, ако бъде забравено включено.

Аз лично не съм изпускал телефона, но в краштестовете, които ще видите на по-долния линк се вижда на какво издържа :)

Капака на батерията и тапата за micro usb-to са с гумени "о-пръстени).

Както се вижда от снимките телефона е в перфектно състояние, неразличим от нов. Пълен комплект - кутия, книжки, зарядно, дата кабел, слушалки и 4гб microSD подарък. Гаранция няма, защото е закупен от чужбина.

Линк със спецификации: http://www.gsmarena.com/samsung_xcover_271-3415.php

По-важните от които:

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network UMTS 900 / 2100

Compass, GPS, A-GPS, IP67 certified, Noise cancellation, Pedometer(крачкомер)

Standard battery, Li-Ion 1300 mAh

Stand-by Up to 600 h (2G) / Up to 500 h (3G)

Talk time Up to 19 h (2G) / Up to 7 h (3G)

Много подробно ревю и краштестове на английски: http://www.mobile-review.com/print.php?filename=/review/samsung-b2710-en.shtml

Гледането на краштестовете е задължително :)

http://www.youtube.com/watch?v=TQiqt91DJFI

Реални снимки:

IMG_20120115_141820.jpgIMG_20120115_141838.jpg

IMG_20120115_141924.jpgIMG_20120115_142032.jpg

Извинявам се за лошото качество на снимките, толкова мога.

Цена - 195лв 170лв. Без бартери.

Аз съм от Пловдив, за другите градове - Еконт с опция за преглед - за сметка на купувача.

тел. - на л.с.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...