Jump to content
BulForum.com

DELL PR01X - порт репликатори за DELL Latitude Dxxx серия

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви един изключително необходим аксесоар за преносими компютри DELL от Latitude Dxxx серията - DELL Latitude D4xx ,DELL Latitude D5xx ,DELL Latitude 6xx и DELL Latitude D8xx - порт репликатора ( докинг станция ) модел DELL PR01X !

Устройствата ,които са ми свободни са два броя - лично аз имам два DELL-а ( Latitude D430 и Latitude D830 ) ,окомплектовани със същите ,като D830 почти през цялото време е стационарен на такава станция !

Порт репликаторите са нови и неизползвани !

Разполагат с достатъчен комплект от интерфейси ,които може да видите на приложените фотоси по-надолу в линка или прочитайки документацията им от сайта на производителя -

http://support.dell.com/support/edocs/acc/dapr/en/index.htm

Абсолютно изрядни технически и визуално !

Поставянето на преносимата машина е лесно ,както и разкачането и - наличен е бутон за механично лесно освобождаване ,както и бутони за включване с подсветка !

Наличен е LOCK ( заключващ ) механизъм с бутон ,позволяващ преместване без опасност на разкачане на комплекта !

За захранването и ( и на целият комплект ) се използва Вашето оригинално зарядно на DELL машината ,тоест не се нуждаете от нищо допълнително !

Станцията е изключително удобна за хора ,които както и аз работят предимно стационарно ,а не непрекъснато в движение ( затова ми е малкият D430 с батерия ,издържаща около 4:30-5:00 часа ) !

Има стилна визия и солидна изработка от качествена пластика !

Налични са гумени крачета против приплъзване !

Цената на брой е 35.00 лева !

Реални снимки вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/dell-pr01x-docking-station-for-latitude-dxxx-series.647338.26113354

Гарантирам за коректно поднесена обява и автентични снимки !

Намират се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ не е проблем да достигнат и до Вас ,добре опаковани и с позволение за предварителен преглед и тест на пратката !

За контакти и въпроси ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg !

:beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...