alienpro Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Здравейте ! Имам странен проблем със скайпа, накратко днес натиснах да го отворя и ми даде следното съобщение: Сведение! Откриване на файлове, необходими за работата на Скайп е невъзможно. Моля изтеглете, и преинсталирайте Скайп, за отстраняване на неизправността. Това без да е пипано нищо по пс-то и работещ до преди няколко часа скайп. Естественно последва деинсталиране, и инсталиране на скайп изтеглен от сайта на скайп. Инсталирането на новото копие преминава перфектно и като дойде момента да пусна скайпа, отново излиза същото съобщение. Изчистих регистрите, деинсталирах, инсталирах и пак същият сценарии. Помагайте, някой имал ли е подобни проблеми, или идеи как да се справя с тази тъпотиика. Поздрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Имаш ли свободно място на C:? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Има над 30 гб свободно място ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Какъв ти е Уиндоуса? Ако е Vista или 7, пробвай инсталацията като администратор. Отиваш на Setup файла, десен бутон, Run As Administrator. Пробва ли след деинсталацията да махнеш папката на ръка? Тази в Program Files. Онази в Roaming също, но там са ти хронологиите от чатовете, та трябва да внимаваш да не ги изтриеш ако ще я триеш и нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Какъв ти е Уиндоуса? Ако е Vista или 7, пробвай инсталацията като администратор. Отиваш на Setup файла, десен бутон, Run As Administrator. Пробва ли след деинсталацията да махнеш папката на ръка? Тази в Program Files. Онази в Roaming също, но там са ти хронологиите от чатовете, та трябва да внимаваш да не ги изтриеш ако ще я триеш и нея. Току що направих всичко казано от тебе и Без резултат. Операционната система е Windows 7 Ultimate 32bit. Не знам какво става вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Проблема е решен ! Ето как: Като деинсталираш, влез в C:\Users\ПОТРЕБИТЕЛ\AppData\Roaming\Skype изтрий всички папки ! Благодаря на wOOx за отзивчивоста ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Пробва ли след деинсталацията да махнеш папката на ръка? Тази в Program Files. Онази в Roaming също, но там са ти хронологиите от чатовете, та трябва да внимаваш да не ги изтриеш ако ще я триеш и нея. Проблема е решен ! Ето как: Като деинсталираш, влез в C:\Users\ПОТРЕБИТЕЛ\AppData\Roaming\Skype изтрий всички папки ! Благодаря на wOOx за отзивчивоста ! Нали и аз това ти казах. Ама си си изгубил хисторито ако си изтрил всичко без да направиш бекъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Имам проблем със съобщенията. Понякога новите съобщения в чата се появяват над последните. Тоест отсрещния пише нещо в 20.00 часа примерно, а се появява нагоре с час 19.58 примерно. И това само с един абонат, и то само с мен. При него този проблем го няма. С други абонати нямам този проблем. И само когато съм с нетбука. ОС и скайпа съм го преинсталирал нееднократно, с различни версии. Часовника на нетбука ми е сверен и работи нормално(батерийката е наред). Смених и рутера. Все тая. Аз съм на Лангейм, той е на виваком. Той също е сменял рутера. Няма промяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 специално за скайп от както са собственост на майкрософт имам политика да не ползвам версия над 5.1 и причините за това са доста повече от параноя както се вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Има си и отлично кодиране за скайп, което покрива всички недостатъци : http://skypesecurechat.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.