random Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Търся Пудовка. Представлява ето това : http://www.sportenblog.com/wp-content/uploads/2011/02/kettlebells.jpg Лично я взимам защото с куриер ще стане нечовешки скъпа. Килограмите й да са между 30/32 до 40 кг. Да е здрава и да няма пукнатини по дръжката. Може и да е ръждясала. Плащам по 1 лв/кг или бартер за някоя от обявите ми по договорка. Не ми трябват по-леки от 30 кг, както и по-тежки от 42/44 кг Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Предлагам чист бартер за всичко от обявата ми за стария компютър, мониторите и принтера с/у пудовка от ~ 36 - 38кг Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Фиксирам цена : 50 лв за 40 кг ЗДРАВА пудовка без пукнатини. пп Винаги съм склонен на бартери за нещата който купувам, спряма тези които продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.