Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Здравейте продавам (psp)закупено преди около 30 тина дена от технополис 1004 е хакното е с наи новия хак,картата памет е 8ггб кипил съм допълнително и исб(донесаха ми 3 ка от Германия :D)зареждано е около 5,6 пати(гаранция сичко си влиза)сичко ми излезна 298лева.Цената която му търся е 220 лева възможен е много лек коментар.Телефон:0895 76 99 87 (Вълко)

Това дали вярваш или не проблема си е твои :) дали ше кача снимки,дали ша се видя с човека ще го види ще си му дам гаранцията или какъвто и да било начин е все тая при случай че имам 3 ка как да барна портабъл обесними ?Нали се сещаш че на фактурата издадена от технополис пише кога е закупен и има теефон за връзка с входящия контрол кога е приета и продадена стоката обаче понеже си на 12 и годинките не ти стигат да мислиш изглежда.

Това дали вярваш или не проблема си е твои :) дали ше кача снимки,дали ша се видя с човека ще го види ще си му дам гаранцията или какъвто и да било начин е все тая при случай че имам 3 ка как да барна портабъл обесними ?Нали се сещаш че на фактурата издадена от технополис пише кога е закупен и има теефон за връзка с входящия контрол кога е приета и продадена стоката обаче понеже си на 12 и годинките не ти стигат да мислиш изглежда.

А дали можеш да обясниш на такива като мен, например каква е разликата между 1004, 2004, или 3004 и изобщо дали има разлика

;) иначе цената е добра и имам интерес ;)

Вероятно колегата има предвид че е купил PSP E1004, новото по-евтино издание на psp, което е без wi-fi. Постни снимки и мен ме интересува обявата ти

В сайтовете на техномаркет,технополис можеш да го разгледаш.Да няма "wi-fи" това го оскъпява поне с 100 тина лева.Снимки тук не качвам скаип furia_pld.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...