brasnara Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Здравейте продавам (psp)закупено преди около 30 тина дена от технополис 1004 е хакното е с наи новия хак,картата памет е 8ггб кипил съм допълнително и исб(донесаха ми 3 ка от Германия )зареждано е около 5,6 пати(гаранция сичко си влиза)сичко ми излезна 298лева.Цената която му търся е 220 лева възможен е много лек коментар.Телефон:0895 76 99 87 (Вълко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brasnara Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Нова цена без коментар 170. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocket Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 някой май са мъчеш да лъжеш не може да е купено чисто ново преди месец и да е 1004 недей да лъжеш хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
brasnara Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Това дали вярваш или не проблема си е твои дали ше кача снимки,дали ша се видя с човека ще го види ще си му дам гаранцията или какъвто и да било начин е все тая при случай че имам 3 ка как да барна портабъл обесними ?Нали се сещаш че на фактурата издадена от технополис пише кога е закупен и има теефон за връзка с входящия контрол кога е приета и продадена стоката обаче понеже си на 12 и годинките не ти стигат да мислиш изглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaD Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Това дали вярваш или не проблема си е твои дали ше кача снимки,дали ша се видя с човека ще го види ще си му дам гаранцията или какъвто и да било начин е все тая при случай че имам 3 ка как да барна портабъл обесними ?Нали се сещаш че на фактурата издадена от технополис пише кога е закупен и има теефон за връзка с входящия контрол кога е приета и продадена стоката обаче понеже си на 12 и годинките не ти стигат да мислиш изглежда. А дали можеш да обясниш на такива като мен, например каква е разликата между 1004, 2004, или 3004 и изобщо дали има разлика иначе цената е добра и имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARR01 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Вероятно колегата има предвид че е купил PSP E1004, новото по-евтино издание на psp, което е без wi-fi. Постни снимки и мен ме интересува обявата ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
brasnara Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 В сайтовете на техномаркет,технополис можеш да го разгледаш.Да няма "wi-fи" това го оскъпява поне с 100 тина лева.Снимки тук не качвам скаип furia_pld. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brasnara Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Продаден,Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.