saiclabs Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Купувам дъно цокъл 775/Интел с поне един слот PCIe 2.0 x16. Търся памет 1GB (желателно е да е 1 плочка). Трябва ми и процесор, към който нямам абсолютно никакви претенции, затова да е възможно най-евтин. Всичко да е съвместимо (един сокет), като няма значение дали ще е AMD/Intel и какъв ще е сокета, стига да отговаря на изискванията. Приемам оферти от Пловдив и близките населени места, тъй като се гони възможно най-ниската цена, не ми се плащат куриери за по-далечни дестинации. Цена до 60 лева, като при дъно с повече от един слот PCIe x16 (интересуват ме такива, които работят х8 х8), цената е по договаряне. Мога да се съглася и на пратка с куриер за моя сметка. За контакти тук или на лс.Намерени са нещата. Благодаря за всички предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Виж тази оферта ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
saiclabs Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 В ръководството на дъното пише, че поддържа PCIe x16, без да е уточнено дали е 1.0 или 2.0. Предвид факта, че е по-старичко дъно и че няма уточнение за версията на PCIe x16, мисля, че е 1.0, което не ми върши работа. Благодаря за предложението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Прав си колега, ето какво открих. PCI Express Graphics slot (PCIE1) supports most of the ATiTM and NVIDIA® graphics cards except some old version ATiTM graphics cards, such as ATiTM X300, X550, X700, and X800 series graphics cards. Така че пожелавам ти късмет в тръсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz2ksl Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Athlon II x2 240 2.8 Ghz - 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saiclabs Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Ще го имам предвид, ако ми остане да търся само процесор. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saiclabs Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Има промяна в търсените неща, която е отразена в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.