nob0dy Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Чехлите са чисто нови, естествена кожа, не са носени никога. Номерацията е 43, адски удобни (аз нося същите но 42-ри номер). Могат да се видят в Пловдив или да се изпратят по Еконт. Снежно бели са, ако не се вижда добре на снимките. тел. за връзка 0896590447 или ЛС. Цена 60 лева. Актуални и реални снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lue Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 20 лв мога да ти дам , ако искаш ми пиши , а и като гледам как са се нагънали , 100% не са носени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob0dy Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 20 лв мога да ти дам , ако искаш ми пиши , а и като гледам как са се нагънали , 100% не са носени... За 20 лева мога да ти дам моите старите. Ако си от Пловдив мога да ти покажа в какво състояние са и ти да ми кажеш на живо носени ли са или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lue Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 може и само 1 път да са обувани , но са носени, личи им по гънките и ние от простолюдието сме виждали кожа... 20 лв ти давам за тези неносените 43 номер , ако не искаш жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.