Mailo Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Купувам редуцир вентил за пропан бутан-ниско налягане!!!!-за газова печка!!! 0894805338-Ангел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Това в бутилката е газ под сериозно налягане. Опасно е и не е шега работа. Тук (до колелото на Панаира) има специализиран магазин. По-добре си купи нов, че не се знае на колко "работещ" ще случиш. Не знам дали магазинчето все още е там, но наистина помисли, струва ли си за няколко лева да рискуваш и дали не е по-добре да вземеш нов . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mailo Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Не знам дали магазинчето все още е там, но наистина помисли, струва ли си за няколко лева да рискуваш и дали не е по-добре да вземеш нов . . . Вече се страхувам да купувам нови неща Освен това ще го ползвам максимум два пъти за около час. То ако ми е писано да умра след взрив на газова бутилка....може и най-скъпия да взема и пак да се взривя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mailo Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Темата ми е за триене!!!! Колега от форума ми предложи добра оферта и скоро ще се сдобия с въпросния вентил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.