Jump to content
BulForum.com

Продавам ATI Radeon X1950GT, 256Mb, GDDR3, Dual DVI/TVO

Recommended Posts

Картата я беше взел колегата inherit.hit.bg, който впоследствие ми се обади и каза, че от време на време се получавали някакви артефакти, причината за които не можел да си обясни, защото при едни драйвери артефактите ги нямало, а при оригиналния 'каталист' се проявявали - с него предположихме няколко причини от рода на недостатъчна мощност на захранването, нещо по драйверите или просто някакъв проблем по картата или охлаждането. Той беше готов да отдели повече време в търсене на проблема, но аз предпочетох да си взема картата обратно и да му спестя излишните главоболия.

Именно по тази причина пускам тази карта на цена от 20 лв., ако на някой му се занимава да търси проблема или да си я ползва в това състояние. За повече подробности пишете на inherit.hit.bg, защото той може да обясни повече какво и защо. Слагам и копие от поста в другия раздел, където я бях предложил на друг колега...

Наскоро разкомплектовах стария компютър на сина ми и от него остана една AGP видеокарта - ATI Radeon X1950GT, 256Mb, GDDR3, Dual DVI/TVO. Нямам понятие в какво състояние е картата и нямам къде да я пробвам, но външно изглежда доста мръсничка и най-вероятно вентилаторът й е за смяна (синът ми каза, че до последно си е работел). Ако си от Пловдив ще ти я дам за 40 лв. + опцията за 1 ден да си я пробваш у вас всичко ли е наред и при някакъв проблем (освен вентилатора) - да ми я върнеш.

Забележка: Незнайно защо синът ми беше махнал предпазния пластмасов капак (този синият на долната снимка), но иначе е в наличност. Освен това картата има 2 куплунга за захранване и е добре главното ти захранване да има повечко резерв.

13ef717302ebaeb1.jpg

П.П. На ЛС ми направиха забележка, че картата на примерната снимка отгоре е PCI-E - моята както казах е AGP, а снимката я дадох само за да онагледя синия пластмасов капак. (Edit: Поради неотговаряне на търсещия, запазвам картата за inherit.hit.bg, който ми писа на ЛС)

Едит: Продадена на chorbaka.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...