nob0dy Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Здравейте колеги, дойде време да се разделям с първия ми автомобил, който вярно ми служи няколко годинки от както имам книжка Ситроенчето е 88-ма година. Колата се продава цяла или на части, проблемът са и лагери на диференциал. Всичко друго работи перфектно. Има ел, стъкла, централно, рекаро седалки (от пежо 306). 4-ри врати, газова, нов акумулатор, добро окачване, перфектен мотор (карбуратор) по документи е 65 коня (реално върви повече). Цена по договаряне, колата се намира в Хисар/Пловдив. Пращам части с еконт. тел. 0896590447 При интерес мога да кача снимки на които части пожелаете. Все още е цяла. За протокола ще сложа цена 600 лева за цялата. Снимки Това са снимки на колата, снимал съм всички дефекти които има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Коя година е? GT версията с двата двойни карбуратора или обикновения мотор? И наистина ще е добре да качиш снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob0dy Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Коя година е? GT версията с двата двойни карбуратора или обикновения мотор? И наистина ще е добре да качиш снимки. TZS версията, не е ГТ. Годината е 88-ма декември месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob0dy Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 "Сапунерката" е продадена. Темата за заключване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.