Jump to content
BulForum.com

Продавам касов апарат

Recommended Posts

Продавам касов апарат daisy micro c-kl ползвал съм го няколко месеца свързан е към нап от новите е с чиповете има гаранция до апрол 2012 снимки http://kaserviz.bg/c...aisy-micro-c-kl прехвърлянето е за сметка на куповача което е 70 лева цената която го давам е 210 лева. Нова цена 170 лева

Последна цена 130 лева.

Taka kolega imam vupros.Tui kato tiq dni shte si otkrivam firma i shte mi trqbva kasov aparat vurzan kum nap me interesuva dali moga da izpolzvam tozi,smisal ne sum mn naqsno, moga li da polzvam nego? Tui kato nali tam se izpisvat firmi,bulstrati i t.n. shte sum blagodaren ako mi obqsni6, imam interes ;)

Taka kolega imam vupros.Tui kato tiq dni shte si otkrivam firma i shte mi trqbva kasov aparat vurzan kum nap me interesuva dali moga da izpolzvam tozi,smisal ne sum mn naqsno, moga li da polzvam nego? Tui kato nali tam se izpisvat firmi,bulstrati i t.n. shte sum blagodaren ako mi obqsni6, imam interes ;)

Без да искам ти писах лично.

Реални снимки? Към коя фирма е гаранцията? В какъв обект е използван?

Фирмата е ком софт еоод реални снимки на място може да се види това което на снимката това е апарата и в кафе-сладкарница е използван.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...