Nik4o_Spain Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Продавам касов апарат daisy micro c-kl ползвал съм го няколко месеца свързан е към нап от новите е с чиповете има гаранция до апрол 2012 снимки http://kaserviz.bg/c...aisy-micro-c-kl прехвърлянето е за сметка на куповача което е 70 лева цената която го давам е 210 лева. Нова цена 170 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Нова цена 170 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Нова цена 150 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Последна цена 130 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Реални снимки? Към коя фирма е гаранцията? В какъв обект е използван? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonsm Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Последна цена 130 лева. Taka kolega imam vupros.Tui kato tiq dni shte si otkrivam firma i shte mi trqbva kasov aparat vurzan kum nap me interesuva dali moga da izpolzvam tozi,smisal ne sum mn naqsno, moga li da polzvam nego? Tui kato nali tam se izpisvat firmi,bulstrati i t.n. shte sum blagodaren ako mi obqsni6, imam interes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Taka kolega imam vupros.Tui kato tiq dni shte si otkrivam firma i shte mi trqbva kasov aparat vurzan kum nap me interesuva dali moga da izpolzvam tozi,smisal ne sum mn naqsno, moga li da polzvam nego? Tui kato nali tam se izpisvat firmi,bulstrati i t.n. shte sum blagodaren ako mi obqsni6, imam interes Без да искам ти писах лично. Реални снимки? Към коя фирма е гаранцията? В какъв обект е използван? Фирмата е ком софт еоод реални снимки на място може да се види това което на снимката това е апарата и в кафе-сладкарница е използван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Нова и последна цена 120 лева ако дойдете да го вземете понеже не ми се занимава да го разнасям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Последна цена 100 лева. 0898 931 754. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.