SpecForce Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Купувам акумулатор за дизелов двигател 1.9 Минимум 75 ампер часа. Офертата важи само за град Пловдив. Изискването ми е да има някакъв вид документ като доказателство за временната експлатацията на акумулатора. Желателно е да не е използван повече от година. Очаквам вашите предложения на лично съобщение и в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 В село марково има човек който продава доста акумолатори мисля цената беше по 0,50лв. на ah аз лично карам с ттъкъв акумолатор вече 3 година и досега не ми е правил проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmedarov Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 В село марково има човек който продава доста акумолатори мисля цената беше по 0,50лв. на ah аз лично карам с ттъкъв акумолатор вече 3 година и досега не ми е правил проблеми колега,може ли да кажеш къде се намира този човек в Марково ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakadu1 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Не го крийте! И аз бих сменил акумулатора на дизела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.