kadaffi Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 ваучерите са 2 бр и не са ползвани, понеже нямам възможност. валиден е до 7-ми този месец. процедурата трае 1 час и включва 3 отделни процедури. салонът е на центъра - ул.Сан Стефано. цена: 15 лв. на брой ( цената без ваучера е 50 лв за брой.) процедурите са: ултразвуков пилинг + серум с ултразвук + хидратираща маска с орхидея на MATIS PARIS. ако някой вземе и двата - 25 лв. общо !!! ( под стойността на ваучера дори ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 ваучерите са 2 бр и не са ползвани, понеже нямам възможност. валиден е до 7-ми този месец. процедурата трае 1 час и включва 3 отделни процедури. салонът е на центъра - ул.Сан Стефано. цена: 15 лв. на брой ( цената без ваучера е 50 лв за брой.) процедурите са: ултразвуков пилинг + серум с ултразвук + хидратираща маска с орхидея на MATIS PARIS. ако някой вземе и двата - 25 лв. общо !!! ( под стойността на ваучера дори ) НОВА ЦЕНА на брой : 13 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 НОВА ЦЕНА на брой : 13 лв. нова цена: давам бройката за 10 лв., двата за 19 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 нова цена: давам бройката за 10 лв., двата за 19 !!! тотална безценица: 9 лв броя. двата за 17 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Стават ли за мъже ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Ако няма кандидати, аз бих взел единия ваучер за 5лв.,ако искаш Стават и за мъже и за жени.Маската ще е 15-20мин. най-много, а останалите до 60мин. само ултразвук е абсурд, понеже ще ми изпържат мозъка Та процедурата би трябвало да трае общо към 30-35 мин. Добре е да уточниш до 7-ми включително ли, както и предварително ли се записва час, с оглед да си улесниш продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Ако няма кандидати, аз бих взел единия ваучер за 5лв.,ако искаш Стават и за мъже и за жени.Маската ще е 15-20мин. най-много, а останалите до 60мин. само ултразвук е абсурд, понеже ще ми изпържат мозъка Та процедурата би трябвало да трае общо към 30-35 мин. Добре е да уточниш до 7-ми включително ли, както и предварително ли се записва час, с оглед да си улесниш продажбата. процедурата трае 60 мин. и на ваучера изрично е написано, не си го измислям аз. каквото е написано на ваучера, това съм написал и аз тук. до 7 -ми вкл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 E па пиши в кой салон, дай телефона, да се обадим, да видим можем ли да си запазим час, па да ти ги вземе някой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 E па пиши в кой салон, дай телефона, да се обадим, да видим можем ли да си запазим час, па да ти ги вземе някой... единият ваучер е запазен за krivinka. другият още е свободен, 3-ма души имат интерес, но който го вземе пръв - печели най-добрата оферта в града ! по-добра от ГРАБО и ЗАДРУЖНО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 единият ваучер е запазен за krivinka. другият още е свободен, 3-ма души имат интерес, но който го вземе пръв - печели най-добрата оферта в града ! по-добра от ГРАБО и ЗАДРУЖНО ! единият е продаден. нова цена: 8 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaffi Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 единият е продаден. нова цена: 8 лв. ПРОДАДЕНИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.