alienpro Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Здравейте. Имам гореспоменатият телефон. По лични нужди имам нужда телефона да се Overclock-не. От интернет разбрах, че това става от Custom ROM.пробвах но не успявам да го направя. Link Toва е машината. Процесора е 528 Mhz. Замисъла е да стане 550 mhz за да се инсталира Adobe Flash Player 11, Ако има някакъв пътеводител да го направя сам, ще е най-добре, но също така търся човек който може да направи това вместо мен срещу заплащане. От Пловдив съм, и трябва да стане до Събота, защото след това заминавам за UK. 0892973599 - Стоян. Ако може да помогнете, звънете на тоя номер до Събота. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Намираш как се руутва. Като го руутнеш, инсталираш Set CPU и през интерфейса му вдигаш MHz. За какво са ти тия допълнителни 22MHz ако не е тайна? Минимално изискване на Flash-а ли има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Що направо не си свалиш flash от тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Флаша ако има изискване, за да се инсталира/тръгне, от където и да го свали, пак няма да го подкара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.