Jump to content
BulForum.com

Star Wars Racer

Shade

Recommended Posts

Проблема ми е следният. Пускам играта - всичко 6. Пускам си състезание и когато почва отброяването и аз дам газ, излиза бял екран, играта забива и се чува само loop на звука в момента, в който е забила. Ако не давам газ докато отброява, мога да стартирам след това, но забива като стигна до турбо скорост. Имате ли идея как мога да я подкарам?

Инсталирам от ISO качено в warez-a. Инсталацията е пълна. Пробвах и с RIP, но резултатът беше същия.

Mi neshto sistemni iziskvania , pokrivash li gi ???

Probva li da ia drapnesh otnovo , da ne bi pri downloada da se e precakalo neshto ???

Изискванията ги покривам (виж подписа). А проблема не е в свалянето, защото се получава същото и при РИП-а на играта.

Ami togava ,spored men , ostava che igrata e bagnata :(

виж някъкви патчове дали има някъде .. пробвай и други драйвъри .Аз я бях играл на Xp си вървеше идиалка ..некъв рип беше .. виж все пак дали на Рип-а си направил си пуснал рег фаиловете .. и другите неща който трябва да се направят ;)

ima6e pa4 to4no za tozi problem beliq ekran i na men mi se e slu4vlao ... no samo vednyj i igrata q igrah bez nego hmm... nai - strannoto e 4e pa4a e v dir-a na samata igra na wareza - tuk a ti ne si go vidql :blink: :sayjin

• 10 months later...

Na skoro se opitah da ia pusna ama pak sushtia problem - bial ekran. Slagam fix-a v papkata i se opitvam da startiram , ama mi dava 'BAD INSTALL' i ne iska... Probvah reinstall na igrata i kvo li ne setupi i registry ama ... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...