topaz Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Конфигурацията ми е подходяща за Win7. След като инсталирам Win7 Ultimate без да слагам драйвери, интернета не е активен. Долу в дясно при часовника излиза жълт триъгълник с удивителна,поради което не мога да направа връзка с доставчика на интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Конфигурацията ми е подходяща за Win7. Да гадаем ли каква е конфигурацията ти? Тука май имаше някой съфорумец, дето хвърляше боб и познаваше мрежови карти без грешка...ще взема да го потърся... Няма как да искаш съвет във форум, след като не си дал повече информация за системата си ; какъв нет искаш да хванеш - жичен, безжичен...с какво - рутер, мрежова карта, USB адаптер, марков, китайски 'но нейм' - все неща, дето не си ги казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 След като инсталирам Win7 Ultimate без да слагам драйвери, интернета не е активен. Сам си си отговорил - сложи драйвър на LAN картата и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
topaz Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 Процесор: DUAL CORE INTEL PENTIUM C840,280mHz(28X100) Дъно:.....Asrock H61 DE/S3 Рам.......2X2GB DDR3-1333 DDR SDRAM Видео.....ATI RADEON HD 4600 Series (512mB) Тв.диск...SAMSUNG HD1035J/ATA DEVICE 1000 GB 7200 RMS Sata II Биос......AMI (06 21 2011) ОС........WINDOWS 7 Слеа инсталация долу в дясно при часовника се показва жълт триъгълник с удивителна.Имам жична връзка с BGMREJA и LAN карта на слот на дъното. но връзката ми е прекъсната? Пак след инсталацията екрана не загасва след настройката на определено време. Останалото работи без проблеми може да записва всякакви програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Ако предположим, че в System вградената ти LAN карта няма жълт триъгълник с удивителна (сиреч и без качен драйвер функционира нормално), вероятно имаш проблем с настройките към BGMREJA. За всеки случай погледни все пак дали някъде из хардуера няма 'удивителни', че нещо не е разпознато както трябва (най-вече вградения LAN). Link to comment Share on other sites More sharing options...
topaz Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Bgmreja работи нормално с друг компютър без проблем имам връзка. Други жълти триъгълници с удивителни няма. ОС е WIN7 ULTIMATE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Bgmreja работи нормално с друг компютър без проблем ... А опита ли дали този компютър с тази OS прави връзка с някоя друга мрежа, без значение каква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
topaz Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Няма връзка с друга мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemp Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Ако е компютърче с удивителна което ти излиза до часовника - нямаш трафик и явно си със статичен IP адрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.