marty979 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Продавам моя рутер Linksys WRT54GL, служил ми вярно 2 години. В нета има достатъчно инфо за него.С този рутер забравяте, че трябва да рестартирате или нещо се е бъгнало. В момента моя е с ъптайм 3 месеца, а щеше да бъде и година, ако не беше спирал тока.Инсталиран с Томато 1.23. Продавам го, само защото ми трябва решение с USB. Цена 65лв и нито лев надолу, моля не ми отправяйте оферти на ЛС с по ниска оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Запази ми го, другата седмица ще го взема Весело посрещане на Новата Година Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 Здравей, За много години.Запазвам ти го, телефон има в подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Поради качеството на ел.преносната ни мрежа рутера се сваля от продажба.просто късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.