Jump to content
BulForum.com

Продавам Olympus SZ-20

Recommended Posts

Продавам цифров фотоапарат Olympus SZ-20.Чисто нов,неизползван.

Има две години гаранция.Черен на цвят.Пълен комплект.Намира се в Пловдив.Подарък карта с памет 32МВ.

скайп:factorytest или 0895686751

Цена 330лв.Възможен коментар!

• 2 weeks later...

:blink: .... не исках да се намесвам ,но и не успях да се въздържа ( макар ,че винаги си контролирам емоциите ) !

"elsof" ,на въпроса ти - да кажем ,че причини на днешно време има достатъчно ,а и да отчетем вероятността предлаганият фотопарат да е нежелан подарък от изминалите празници ......... мислиш ли ,че човека го е закупил и с откриване на някъкъв дефект няма да се възползва от правата си за гаранционна подръжка ,а ще "ушие" някого ???

............. или е краден от магазин за такава техника и се продава ,както ми зададоха въпрос за предлаган преди дни от мене абсолютно нов лаптоп "DELL" с приложени документи и снимките им и последвала оферта за покупка на цена 300.00 лева при заплатена 970.00 лева и обявена 740.00 спешна и 800.00 лева редовна ???

"CosmicWalker" ,да кажем ,че голяма част от цифровите фотоапарати се предлагат с брандирана памет в комплекта с минимален капацитет за тестови снимки при покупка или за начално снимане ( изключвам предложенията с обявен бонус карта памет ) - най-вече 16 ,32 или 64 MB ........ изключение до голяма степен са PRAKTICA ,Benq ,Mustek ,AGFA и KODAK ( последните вдигнаха бял флаг и поискаха федерална защита от кредитори - да ме извинява отново "Midex" ,че намесвам марката в темата :beer: ) в чиито фабрични комплекти отсъства тази благинка !

Най-вече за непросветените и удобството на картата в предлаганият комплект от темата - поставяш паметта във фотото ,отмяташ "FLASH OFF" ( изключена светкавица ) ,поставяш тъмна носна кърпичка /парче тъмен плат на плота в куриерският офис ,долепяш обектива плътно за да не прониква светлина при заснемане и снимаш - после с картата в преносимото PC и преглеждаш черният фотос за светещи /мъртви пиксели ,както и заснетите 3-4 снимки :tongue ....малко сложно може да изглежда ,но поне аз така процедирам в общи линии при съкратена процедура за 5-10 минути освен теста на ZOOM моторите на обектива и фокуса !

В случая се предлага нов апарат и не бих си играл с това ,а само бих щракнал 2-3 снимки за общ тест !

......... и 32GB мисля ,че ще е свръх бонус за този апарат :punk

Извинявам се за намесата ,но потребителя коректно е поднесъл обявата си .............. :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...