liusi1978 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Здравейте,започвам чести пътувания до чужбина и картите вече не са ми толкова необходими! Разполагам с 3 броя,но едната е запазена за колега от София,реално останаха 2 ! За тези които не знаят за какво става въпрос,ето малко разяснения: Месечна такса: 80 лв с ДДС 420 включени минути към всички национални и международни (без значение дали са мобилни или фиксирани) оператори на месец 100 MB трафик на данни на месец Автоматично прехвърляне на оставащите включени минути и MB (Неизползваните минути и MB-и се прехвърлят за следващ месец) Автоматичен достъп до 3G мрежата Посоченият тарифен план вече не се предлага от 2 години.Единствено абонати,които са на този план могат да продължават да го използват (а това е най-уникалния план който някога е съществувал в България,може би за това вече не го предлагат Тъй като договор на Виваком НЕ може да се прехвърля,с евентуалните купувачи ще сключа нотариално заверен договор,с който се задължават да плащат сметките към съответния номер ! Тъй като имам доста оферти от различни градове...С предимство са Пловдивчани! Но и за другаде може да се помисли вариант !!! Цена: 650 лв ! 0898 82 82 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Остана само 1 карта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 И понеже ми остана само една,ще направя новогодишна промоция: Цена : 540 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 500 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.