Jump to content
BulForum.com

Продавам iPhone 4 30GB

Recommended Posts

Телефона е на 2 месеца, няма гаранция, защото е внасян, перфектен, ФЗ, работи с GIVEY без забележки (включвам го в комплекта), без забележки, без драскотини, без изгорели пиксели, с преден и заден протектор и върху тях, съм сложил нещо като карбонено фолио, с Българско меню съм го направил, но мога и да го махна.

Комплекта включва: Слушалки с микфорон (Handsfree),прозрачен пластмасов протектор и черен силиконов протектор за гърба, 2xUSB(Бяло и Черно), Зарядно за кола, тонколонка и раздвоител или не знам точното му наименувание.

С Н И М К И :

4196498d.jpg

4196500h.jpg

4196508B.jpg

4196511G.jpg

4196514y.png

FIRMWARE: 04.10.01

Цена: 900лв 850лв 800лв 750лв

Телефона вече е със най-новия софтуер 5.0.1 с изумителната опция на iCloud, всяка промяна се записва в архива на вашето iPad, Mac или PC устройство, Jailbreak-нат е и има много запазени SHSH, така че може да се върне в по-стара версия, ако се случи нещо :) FIRMWARE не съм го променил, оставих си го: 04.10.01 за да може телефона да си работи безупречно.

Какво е iCloud?

iCloud е новата облачна услуга на Apple. Тя стартира официално през есента и има потенциал да се превърне в първата истински популярна сред потребителите услуга от подобен тип. Какво представлява iCloud и може ли да ни е от полза?

1. iCloud в основата си ще е типична "облачна" услуга. Потребителят ще може да качва снимки, приложения, документи, музика и други файлове в сървър на Apple.

2. Качените данни ще са достъпни само за потребителя, като той ще има достъп до тях по безжичен път от всички свои устройства (стига да са с марката на Apple разбира се).

3. Ако направите снимка с вашия iPhone например, iCloud ще я копира в архива си и ще я изпрати автоматично до вградения каталог на вашия iPad и Mac компютър.

4. Услугата ще има безплатна и платена версия. Безплатната ви дава 5GB капацитет за вашите файлове. Apple обаче няма да смята към тези 5GB съдържанието, което сте си купили от техните онлайн магаини (музика, игри, приложения, снимки). В 5-те гигабайта ще се смятят само документите, лични настройки, email и допълнителна информация, необходима на някои приложения.

С Н И М К И :

4208566h.png

4208569G.png

ЦЕНАТА СИ ОСТАВА СЪЩАТА: 900лв 850лв 800лв 750лв

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...