XC^^The_Devil^^ Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 taka na4i nqkoi mojeli mi napravi ili da mi kaje kade moje da ima Ac adapter koito mi vadi 3.3v na 2500mAh Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 v Conrad moze da imat, namirat se tocno srestu hotel sankt peterburg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 2,5 А няма да намериш, аз съм търсил мноооооого и ти гарантирам 95%. 1,5 А за 15 лв. има в Квазер-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 e trqbva mi 2.5 stot na photo aparta mi pishe taka pak nemise davat 35 euro za originalniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Използвай захранване от РС, там има 5 V с много ампери. Само някой да те светне как да си направиш делител на напрежение или нещо такова за да свалиш волтажа до 3,5 V. Друг е въпроса, че няма да е преносимо ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Оффтопик Каква батерия ще зареждаш с това чудовище??? Ако батерията ти е 2500мАh, то и обикновенно зарядно ще ти върши работа (зарядния ток ще е около 250 мА) Само наистина скъпи Li-Ion елелементи на фирми като Sanyo поддържат големи зарядни токове(говорим за фотоапарат все пак) Съветът ми е- пробвай с някакво по-голямо стандартно зарядно (взето от някой приятел), за колко време ще ти зареди батерята. Ако имаш възможност измери и зарядния ток, за да се успокоиш едит: от горните постове се обърках, че говорим за токове от порядъка на 2,5 A... Двете бири след работа си казват думата Pisach, XC^^The_Devil^^, правете разлика м/у мА и мАh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Да бе наистина, то само такива устройства като суичове могат да измъкнат 2 А от 5 V ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 am na4i photo aparata mi e HP 735 i v knijkata i v edna firma STEMO go vidqh tozi adapter det se vklu4va v photo aparata 3.3v na 2500mAh taka pi6e i na aparata i taka ste mi zarejda hem bateriite hem ste se bazikam s nego bez da znam 4e sam na bateri oba4e kat 4uh cenata i losho mi stana. 35 euro!!!!!!!! ina4e imam zahranvane ot pc ot intel 110 nesto kato pravec 16 KENTECH 180w ama trqq da vida kaks te go napraq za da dostiogna toq voltaj i amperaj det mi trqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 am na4i photo aparata mi e HP 735 i v knijkata i v edna firma STEMO go vidqh tozi adapter det se vklu4va v photo aparata 3.3v na 2500mAh <{POST_SNAPBACK}> Sqka6 me budalka6 ne6to!?! Kato proverih i namerih tova : http://shopper.cnet.com/HP_3_3v_AC_adapter...0404831.html?q= verno bilo tolkova skypo! Ama 2 AA batterii i edin ekran da smu4at tolkova?!? hp photosmart 8886 camera dock e sys zahranvane 3.3V, 2.5A prodyljavamda mislq, 4e nai-bezopasniq eksperiment, koito moje6 da si napravi6 e da mu posne6 3.3V ot universalen AC to DC adapter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 21, 2004 Author Share Posted July 21, 2004 da ve naistina galtat tolkova to tva e mu e i kocuza na toq photo parata 4e super mnoo galta baterii sq si zeh UNIROSS 2100mah za sega darji ama na moito darto zarqdno trqq gi zarejdam po 20 4asa i za tva si tarsa taklav adapter za da moga si zarejdam ot photo aparata za 1 4as mii toq obiknovenniq nqma takava buksa za phtoto aparata tq nqkva super malka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.