dinko Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Много често взе да ми се случва като отворя някоя страница да получа съобщение "възникна грешка във времето за изпълнение на ред еди кои си искате ли да я поправите" и ако кажа да ме отвежда до някои скрипт които не знам какво да го правя . Ако някои има идея да казва. И не искам да си сменям браузера Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Виж дали в Tools > Internet Options... > Advanced > Browsing > [x] Disable script debugging ти е чекнато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Благодаря, DeZoeker! И аз го имах този проблем, но не мислех че мога да го разреша.... и го зарязах. Доволно минах на Firefox. Но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 Виж дали в Tools > Internet Options... > Advanced > Browsing > [x] Disable script debugging ти е чекнато. <{POST_SNAPBACK}> трябва ли да е чекнато и имаш ли идея как е написано на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Хей и аз имам същия проблем още откакто ми прекараха интернета, но странното е , че забелязвам че когато влизам в определени сайтове винаги се получава такава грешка и то като дам " No " да изчезне прозореца с грешката, веднага след това се появява друг. За съжаление като съм казвала на по запознати за това, всеки казва че причината е в Intenet Expolrer-a ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 За съжаление като съм казвала на по запознати за това, всеки казва че причината е в Intenet Expolrer-a ! <{POST_SNAPBACK}> Явно не са толкова запознати аз вече реших своя проблем Благодаря на DeZoeker за помоща Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Добре, много хубаво че си решил проблема си, аз също я намерих тази настройка и и сложих отметка,защото нямаше. Нали трябва да има отметка на това място ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Да, трябва да има отметка, за да не изкарва съобщения за грешки в скриптовете. Извинявам се, че не бях достатъчно ясен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Ok, blagodarq, az oste odeve kato vidqh temata si slojih otmetka i se nadqvam sega veche da ne mi pravi takiva problemi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.