Jump to content
BulForum.com

купувам шмиргел

Recommended Posts

Е защо пък непременно български или руски? Отиди на руския пазар там има китайски "Райдер" по малки по големи ориентировъчно от 40 до към 70 лева вървят. Ние в службата като ни затрябва шмиргел и ни купиха Райдер.Ние се нацупихме ама хайвана работи 2 години вече,не че някаква кой знае каква работа ама точим свредла,да тръкнеш някой чепак,някой винкел,да заостриш теслата туй онуй няма грижи. Взехме най-големия който имаше 320 вата и беше там някъде към 70 лева ако се не лъжа. С два камъка особенното е че стандарта на вала е някъв странен не помня колко и като се износиха камъните и търсихме камъни в магазина няма с такъв отвор,та пак ходихме на руския и там си имаше ама единия се оказа много мек бял на цвят.

Иначе ако ти трябва нещо по-голямо мога да ти продам двигател 750 вата монофазен български обаче ще стане само с един камък а и трябва да ти правят резба на оста щото той си е пригоден за шайба и канал за шпонка. Мога да ти дам двигателя за 70 лева ама незная дали си струва цялата операция като за тея пари ще си вземеш готов шмиргел,който макар и по малък ще ти върши работа.

Кажи ориентировъчно какви пари даваш. Ще се разровя на вилата мисля, че имам един руски трифазен с един камък, но е много голям мисля.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...