Guest MARE Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 При разчистването на мазето бяха открити тези съкровища Били са ползвани най-малко преди 20 години,и всичко хубаво свърша до покупката на първата кола. До колкото имам спомени големия велосипед е каран 1 или 2 сезона,купуван е през развития социализъм,задното движение е Shimano 3 скорости,както се вижда на снимките иска да се стегне и някой да му се радва,щях да забравя има една шепа болчета към него цена за 35 лева - обща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Oще от мазето : 4 компресора Danfoss BD2,5 - 12в и 24в компресорите се предлагат без електрониката,за Едисоновците имам разработени платки /1към1 с оригинала/ - давам да направят едно индиго, не публикувам повече инфо за тях,ако не знаете за какво става въпрос,не може да Ви са от полза,МОЛЯ само колеги да се обаждат. Цената е повече от фиктивна 50лева за всичките - състояние неизвестно мисля,че около 2000та година последно се заигравах с този модел.... два от компресорите са отворени да видя какво свири в гайдата Едва ли може да се купи от някъде нов,цена за новия по-добрия модел 500 лева без ДДТ Аз преминах на следващия модел Danfoss BD35 Телефон 0898626338 Email IFEEL@ABV.BG Град Пловдив Skype asert55 ЕКОНТ-преглед и тест на стоката до 15 мин. Разгледайте ми и другите обяви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 фют,продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.