Jump to content
BulForum.com

Продавам неразопакован кашон с пакети с храна

Recommended Posts

Meal-Ready-to-Eat-Individual.

Съдържа 12 бр. пакети за индивидуална употреба. Пакетите са с различно съдържание. В конкретния случай пакетите са с меню от 1 до 12.

Информация за съдържанието тук: Цък

Производител: Ameriqual Group. цък

Цена за целия кашон 60 лв.

За контакти:

e-mail: emopandov@gmail.com

Може и на ЛС.

Meal-Ready-to-Eat-Individual.

Съдържа 12 бр. пакети за индивидуална употреба. Пакетите са с различно съдържание. В конкретния случай пакетите са с меню от 1 до 12.

Информация за съдържанието тук: Цък

Производител: Ameriqual Group. цък

Цена за целия кашон 60 лв.

За контакти:

e-mail: emopandov@gmail.com

Може и на ЛС.

нищо не е ясно

12 пакета за 60 лв -- по 5 лв. на порция, така ли?

и колко грама е тази порция? срок на годност ?

за 5 лв. има обедни менюта с доста добро качество....

нищо не е ясно

12 пакета за 60 лв -- по 5 лв. на порция, така ли?

и колко грама е тази порция? срок на годност ?

за 5 лв. има обедни менюта с доста добро качество....

Но няма да са така добре пакетирани и годни за употреба вероятно 10+ години.

Мда, може би малко повече информация от продавача няма да е зле. Това си е идеално при дълъг преход през гората при лоши условия - отваряш и ядеш ...

Но няма да са така добре пакетирани и годни за употреба вероятно 10+ години.

Мда, може би малко повече информация от продавача няма да е зле. Това си е идеално при дълъг преход през гората при лоши условия - отваряш и ядеш ...

[/quo

e....... nali vse pak ka6ona e nerazopakovan..... kak da kaje s tochost kakvo ima vatre sled kato ne e otvoren... Puk i taka e po interesno :) ima go momenta na iznenadata

Не искам да правя реклама на колегата.

Ял съм такива пакети още през 1998г, на едно съвместно учение с американци.Доколкото си спомням, самата порция е вакумирана.Отделно има пакет, който е напоен от вътрешната страна с нещо.

Напълва се с вода, и вътре се слага вакумираният пакет с храната.Получава се някаква химична реакция с водата и пакета в който се сипва водата, и се отделя топлина и по този начин се затопля манджата.

Последно бях ял спагети болонезе.Качеството беше доста добро, макар и за нещо произведено преди 5 години.Спомням си, че в пакетите имаше още мини сапун, шоколад, руло тоалетна хартия навито сумати пъти и разни други неща.

Все пак от тогава са се минали около 13 години и 100% и нещата вероятно са се променили, но не и принципа.Пакетите са идеални за дълги преходи, и спестяват доста място.

Виждам, че има доста коментари по отношение на това, което продавам.

Предполагам, че това е така защото не се появяват такива неща често във форума, а може би и изобщо не са се появявали.

Нека да поясня доколкото мога.

Първо, както съм обявил кашона е неразопакован. Съдържа пакети с менюта от 1 до 12. Информация за съдържанието на всеки пакет със съответното меню можете да видите на първия линк, който съм дал. Информацията е на английски език. Храната е годна за употреба. Лично аз близо месец ядох от такива пакети. Един пакет е напълно достатъчен за едно основно хранене. Единственото, което ви е необходимо е вода. Тя се използва както за да си стоплите храната, така и за да си разтворите напитките или да допълните някои от нещата.

Дано съм бил полезен.

• 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...