__smirnoff__ Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Привет, Продавам чисто нови клавиатури Compaq с мултимедийни клавиши. Клавиатурите са на PS/2, никога не са употребявани. С оригинална напечатка на БДС буквите. Клавиатурите са без кутии! Дойдоха към цялостни конфигурации на Compaq, но в крайна сметка клиента не ги купи. Затова и цената е символична. Разполагам с 50 броя от тях. ето и снимки: Мога да дам гаранция 6 месеца! Цената е повече от символична - 10 лв/брой. Обявата важи за Пловдив, за други градове е възможно изпращане с куриер - за сметка на купувача! За контакти - 0887944838, или ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Евала на момчето, много е точно. Благодаря и за доставката която ми направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Ще взема една. Може ли само да ми напишеш на лично къде точно в Пловдив се намират и кога е удобно да дойда да взема 1 бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Здрасти колега ако са ти останали още клавиатури дали ще ти е удобно да ми пратиш още 5 по Еконт Link to comment Share on other sites More sharing options...
dertre Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ако има още клавиатури, няма да отказа 2 и аз. Пиши ми да се разберем от къде да мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 И аз бих искал да взема една клавиатура. От Пловдив съм, кажи къде да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Клавиатурата е супер! С нисък старт. Определено останах приятно изненадан, особено за тая цена. Пича е точен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 колеги, радвам се, че сте доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
boreto Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Искам да взема една клавиатура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnasco Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Много съм доволен от клавиатурата, чудесна алтернатива на залятата на лаптопа. Особено ме радват допълнителните бутони! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyeli Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Колега и аз искам една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.