Jump to content
BulForum.com

Продавам нов китайски GSM с 2 сим карти (виолетов)

Recommended Posts

Бях си поръчал това телефонче и миналата събота пристигна. Чисто ново е, с лепенката на дисплея (който е доста добър по моя преценка), единствено съм заредил батерията и съм го пробвал как работи - няма проблем и с трите оператора.

Продавам го защото бутончетата ми идват малки за големината на пръстите ми и често се случва да засягам някой съседен бутон. Освен това за мен би бил по-удачен подобен телефон с 3 или 4 сим карти и тъч-скрийн дисплей.

Накратко какво има телефончето - 2 SIM карти (работят едновременно), телевизия, радио, модем, Bluetooth, 2 камери (може да работи и като Web камера), аудио плеър (MP3, WAV,...), видео плеър (AVI/MPEG4, 3GP), снимки (няколко форм̀ата), документи (DOC, TXT,...), някакъв G-сензор, с който би трябвало да може да се сменят разни неща + стандартните календари, аларми, калкулатори и т.н. Отдолу има малка USB букса, през която се зарежда, батерията е стандартната за някои модели на Нокия - BL-5B, за да се гледат клипове, снимки или да се качват разни неща, трябва да се сложи някаква микро SD карта, тъй като паметта на телефона е ограничена само за ползване на системните функции.

За съжаление освен няколкото разговора, радиото и телевизията - друго не съм пробвал и нямам и намерение. Телевизията на места в града се хваща доста добре, на други места - не толкова добре, а в някои приземни помещения се хваща само звука, а картината се замества с цветова таблица ; като се включат слушалките, радиото може да работи и през тях, и през говорителя. Разговорите се чуват чисто и до ухото, и през усиления говорител...друго не съм опитвал. Затова ще държа този, който ще го вземе - да го разгледа и пробва обстойно колкото трябва, а не след няколко дена да тръгне да го връща, защото нямало това и онова. Отдавна съм в този форум и много хора ме познават, че винаги съм предпочитал да влезна вътре с пари, но не и някой да говори лошо за мен. Слагам 2 снимки, които намерих в нета - по-късно може да сложа и актуални, но цветът е същия, а и телефонът както казах не е ползван. За всеки случай под снимките ще добавя и данните, които бяха поместени в сайта:

1f48899b93a906a3.jpg63fca9c1d497c513.jpg

- Band GSM 850/900/1800/1900MHz

- Sim Card Dual Sim Card Dual Standby

- Service Provide Unlocked

- Style Bar

- Color Purple

- Shell Material Metal

- System CPU MTK6225

- Memory 0

- Screen Display Size 2.2 Inch

- Resolution 176 x 220 pixels

- Screen Color 260K Colors

- Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3

- Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB

- Video File Format 3GP/MPEG4

- Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF

- E-book Format TXT/CHM/DOC/HTM

- FM Radio Yes, earphone needed

- Earphone Port Data transfer port

- Card Extend Support TF card up to 8GB extended

- Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth

- Mobile internet WAP/GPRS

- Camera/Picture Resolution Dual Cameras, both are 2.0MP , up to 1600 x 1200 pixels resolution

- Language English, Espanol, Portuguese

- Phonebook 200

- Message SMS/MMS Input Keypad

- TV Yes, analog TV with antenna

- Bluetooth Bluetooth 2.0

- Dimensions 105 x 45 x 12mm

- Net Weight(Including battery) 94g

- Other Feature TV, Bluetooth, FM radio, camera, camcorder, AV recorder, AV player, photo viewer, MSN, games, world clock, calendar, calculator, stopwatch, alarm, timer, WAP, etc

- Package Size 128 x 65 x 47mm

- Weight 168g

- Accessories: 1 x Battery, 1 x Earphone, 1 x Data Cable, 1 x Charger

Не смятам да печеля и лев от телефона и затова го продавам на цената, която ми излезе на мен - 43 лв.

Ами аз съм писал още вчера на vasi, къде живея и кога ми е свободното време, но все още нямам отговор. Ако до утре не ми се обади, минавам към следващия по реда на писане в темата.

Преди малко vasi взе телефона (пиша в темата, понеже и други ми писаха на ЛС, а сега нямам време да обяснявам на всеки поотделно). Понеже нямах възможност докато беше при мен да го изпробвам обстойно за всичките му функции, дал съм 1 ден на vasi да си го пробва у тях и ако нещо не му харесва да ми го върне. Затварям темата и утре ще я преместя при приключените сделки (или ще я отворя отново).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...