Midex Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Бях си поръчал това телефонче и миналата събота пристигна. Чисто ново е, с лепенката на дисплея (който е доста добър по моя преценка), единствено съм заредил батерията и съм го пробвал как работи - няма проблем и с трите оператора. Продавам го защото бутончетата ми идват малки за големината на пръстите ми и често се случва да засягам някой съседен бутон. Освен това за мен би бил по-удачен подобен телефон с 3 или 4 сим карти и тъч-скрийн дисплей. Накратко какво има телефончето - 2 SIM карти (работят едновременно), телевизия, радио, модем, Bluetooth, 2 камери (може да работи и като Web камера), аудио плеър (MP3, WAV,...), видео плеър (AVI/MPEG4, 3GP), снимки (няколко форм̀ата), документи (DOC, TXT,...), някакъв G-сензор, с който би трябвало да може да се сменят разни неща + стандартните календари, аларми, калкулатори и т.н. Отдолу има малка USB букса, през която се зарежда, батерията е стандартната за някои модели на Нокия - BL-5B, за да се гледат клипове, снимки или да се качват разни неща, трябва да се сложи някаква микро SD карта, тъй като паметта на телефона е ограничена само за ползване на системните функции. За съжаление освен няколкото разговора, радиото и телевизията - друго не съм пробвал и нямам и намерение. Телевизията на места в града се хваща доста добре, на други места - не толкова добре, а в някои приземни помещения се хваща само звука, а картината се замества с цветова таблица ; като се включат слушалките, радиото може да работи и през тях, и през говорителя. Разговорите се чуват чисто и до ухото, и през усиления говорител...друго не съм опитвал. Затова ще държа този, който ще го вземе - да го разгледа и пробва обстойно колкото трябва, а не след няколко дена да тръгне да го връща, защото нямало това и онова. Отдавна съм в този форум и много хора ме познават, че винаги съм предпочитал да влезна вътре с пари, но не и някой да говори лошо за мен. Слагам 2 снимки, които намерих в нета - по-късно може да сложа и актуални, но цветът е същия, а и телефонът както казах не е ползван. За всеки случай под снимките ще добавя и данните, които бяха поместени в сайта: - Band GSM 850/900/1800/1900MHz - Sim Card Dual Sim Card Dual Standby - Service Provide Unlocked - Style Bar - Color Purple - Shell Material Metal - System CPU MTK6225 - Memory 0 - Screen Display Size 2.2 Inch - Resolution 176 x 220 pixels - Screen Color 260K Colors - Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 - Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB - Video File Format 3GP/MPEG4 - Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF - E-book Format TXT/CHM/DOC/HTM - FM Radio Yes, earphone needed - Earphone Port Data transfer port - Card Extend Support TF card up to 8GB extended - Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth - Mobile internet WAP/GPRS - Camera/Picture Resolution Dual Cameras, both are 2.0MP , up to 1600 x 1200 pixels resolution - Language English, Espanol, Portuguese - Phonebook 200 - Message SMS/MMS Input Keypad - TV Yes, analog TV with antenna - Bluetooth Bluetooth 2.0 - Dimensions 105 x 45 x 12mm - Net Weight(Including battery) 94g - Other Feature TV, Bluetooth, FM radio, camera, camcorder, AV recorder, AV player, photo viewer, MSN, games, world clock, calendar, calculator, stopwatch, alarm, timer, WAP, etc - Package Size 128 x 65 x 47mm - Weight 168g - Accessories: 1 x Battery, 1 x Earphone, 1 x Data Cable, 1 x Charger Не смятам да печеля и лев от телефона и затова го продавам на цената, която ми излезе на мен - 43 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 здравей искам да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ако колегата се откаже аз ще го взема (защо все закъснявам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Да се наредя и аз на опашката, може пък и да стигне до мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Ами аз съм писал още вчера на vasi, къде живея и кога ми е свободното време, но все още нямам отговор. Ако до утре не ми се обади, минавам към следващия по реда на писане в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoi Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 И аз се нареждам за телефончето , ако другия колега се откаже и тои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 Преди малко vasi взе телефона (пиша в темата, понеже и други ми писаха на ЛС, а сега нямам време да обяснявам на всеки поотделно). Понеже нямах възможност докато беше при мен да го изпробвам обстойно за всичките му функции, дал съм 1 ден на vasi да си го пробва у тях и ако нещо не му харесва да ми го върне. Затварям темата и утре ще я преместя при приключените сделки (или ще я отворя отново). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.